A więc po połączeniu światów zauważyłem że brakuje mi w logach kilku walk z bossami, np z żołnierzem devos #2, leviathanem, chimerą i kilkoma innymi, dacie radę naprawić to ? : }
Jak sprawdzałem to mi brakuje wszystkich walk z bossami, tzn. są zapisane w logach ale jak daję "zobacz" to po pierwszym ruchu strona sie zawiesza.
nick Pawel_123 jakby co.
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
A ja dalej mam tak jak już pisałem, brakuje wszystkich walk z bossami, tzn. są zapisane w logach ale jak daję "zobacz" to po pierwszym ruchu strona sie zawiesza. Tylko dziwne jest to, że mam tak z logami wszystkich graczy, a nie tylko z moimi. Stało sie tak od razu po połączeniu światów, więc to jednak raczej nie wina mojego komputera.
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
A ja dalej mam tak jak już pisałem, brakuje wszystkich walk z bossami, tzn. są zapisane w logach ale jak daję "zobacz" to po pierwszym ruchu strona sie zawiesza. Tylko dziwne jest to, że mam tak z logami wszystkich graczy, a nie tylko z moimi. Stało sie tak od razu po połączeniu światów, więc to jednak raczej nie wina mojego komputera.
Nie widzę takiego problemu - Twoje raporty działają, innych graczy również.
Spróbuj przeczyścić dane offline przeglądarki.