NIe kazdy gra antykiem i sra o pkt jak wy , niektorzy chca po prostu zmienic staty z bossow na pvp do turka , bo nie ukrywajmy , nagrody w turku sa do dupy ,a Ci , co walcza raz na ruski rok jak zlapia jakas ciote i tak nabili caly ranq antykiem , to powinni wogole sie nie udzielac...
NIe kazdy gra antykiem i sra o pkt jak wy , niektorzy chca po prostu zmienic staty z bossow na pvp do turka , bo nie ukrywajmy , nagrody w turku sa do dupy ,a Ci , co walcza raz na ruski rok jak zlapia jakas ciote i tak nabili caly ranq antykiem , to powinni wogole sie nie udzielac...
niech się udzielają ale obiektywnie .. ja akurat z stat na bossy chciałbym na dwóch postaciach zrobić reset na turki
Profesja: Wojownik
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 28-01-2014, 16:12
Cytat:
Dobrze dla tych co mają high level i kiszą MFy z turków ; )
no po prostu zajebiście. Na s4 wbilem 180 lvl aby trzepać mfy z turków i co?
weszła ta [cenzura] aktualizacja dzieki ktorej za wygrany turek dostałem 40 mf a kilka kolejnych się nie odbyło.
gdyby nie to gówno miałbym jakieś 1 k mfów więcej a tak mam całe gówno, a i jeszcze kiedyś mi tomi [cenzura] mfy z turka bo wygrałem turek mając kilka lvli za dużo.
złodziejska administracja i tyle
[ Dodano: 28-01-2014, 16:19 ]
i za takie cerymeje powinniscie dać 5x expa
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 28-01-2014, 19:07, w całości zmieniany 1 raz