Myślał ktoś może nad wskrzeszeniem testów w grze, aby trochę ożywić ją ? : >
Wiem że mapy już nie chce robić, ale może by ktoś w administracji zaczął je robić ? Chętnie bym pomógł z pytaniami, bo dosyć sporo czasu wolnego mam a fajnie by było przysłużyć się grze i społeczności jej. Nagrody mogłyby być w postaci gemów/gold/eq (skromne upominki) administracja nie traciła by nic materialnego. A do gry może by zaczęły zaglądać powoli nowe twarze. Wpadłem też na pomysł aby stworzyć tzw. Support Team, który by składał się z określonej liczby graczy od których można by było dostać pomoc w grze, np. ze statystykami, inteligencjami, opisem questów itd.
Każdy tylko patrzy na nabijanie postów, komentuje itd. Ale od siebie nikt nic nie doda tylko korzyści by chciał, a jak co do czego dojdzie "no przecież mówiłem/pomagałem".
Ja mogę pytania układać, ale przydałby się ktoś wtedy do pomocy bezinteresownej, bo dopiero ostatnio jak pisałem mapiemu na pw to doceniłem ile trudu wkładał w testy.