Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:16
Krater
Autor Wiadomość
paladyn32 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: paladyn32
Level: 316
Wysłany: 28-01-2014, 21:18   

Grajcz napisał/a:
I właśnie to jest durne, całe to przeprowadzanie.
To siła bossów powinna być wyznacznikiem trudności gry, zamiast tego żeby dojść do ostatnich bossów ktoś musi nas przeprowadzać więc ukończenie gry jest zależne od innych graczy.
To po co właściwie są te mobki? Tyle razy słyszałem że muszą być mocne bo to wyzwanie, w takim razie dlaczego każdy tylko szuka przeprowadzenia?
Codziennie dostaje prośby o pomoc, nie prościej osłabić mobki do poziomu bossów, ludzie dalej będą fabułę resetować na tych samych poziomach (bo o tym decyduje siła bossa) a nie będzie tego całego cyrku.

dokładnie sam chyba dam komuś w końcu te mf żeby przeprowadził bo już za darmo chyba nikt nie doprowadzi

a tematy tworze i żadnej reakcji;/

v_v 
Użytkownik

Nick: v_v
Level: 4
Świat: 3
Wysłany: 28-01-2014, 22:12   

Ciekawe wystarczy troche pograc i ten krater na luzie przejsc ja biorac staty pod bossy na 180 lvl i przerabiajac je na full hp przechodze krater na luzie 200 lvlem wiec nie wiem w czym problem wystarczy poexpic i z lvlem 180 pokonywalem poziom ognia ziemi i wiatru lodu dopiero na 195 wszystko samemu + doprowadzenie kumpla na 180 lvlu do poziomu ziemi i ognia
-turtles po co robic fabułe na 180 lvlu rozumiem bic jakis rekord lub coś ale trzeba juz poszukac kogos do przeprowadzenia

Tomi
Prawie Admin

Profesja: Mag
Level: 1
Świat: 1+2+4
Wysłany: 28-01-2014, 23:45   

Zapytam jacka o możliwość/czasochłonność tej usługi (czasowe wyłączenie potworów). Ale jak będzie to chyba zrobimy cenę 1 minuta za 1 MF;)

Grajcz 
Użytkownik

Level: 340
Wysłany: 29-01-2014, 12:36   

Tomi napisał/a:
Zapytam jacka o możliwość/czasochłonność tej usługi (czasowe wyłączenie potworów). Ale jak będzie to chyba zrobimy cenę 1 minuta za 1 MF;)

I bardzo dobrze.
W końcu większość problem ma dopiero na poziomie lodu / ciemności więc i tak na więcej nić 2-3 minuty nikomu to niepotrzebne.

turtles 
Użytkownik

Nick: turtles
Level: 223
Wysłany: 29-01-2014, 13:35   

v_v napisał/a:

-turtles po co robic fabułe na 180 lvlu rozumiem bic jakis rekord lub coś ale trzeba juz poszukac kogos do przeprowadzenia

mam 204 poziom , nie aktualizowałem profilu na forum :P
a ostatnio pisał do mnie gościu z 291 poziomem i pytał się czy daję radę na poziomie lodu i ciemności >_< lodu poziom zrobiłem na takim farcie, że to poezja , co pole miałem 1 lub 2 potworki, a na ciemności to już 2 potworki mnie biją , raz tam dotarłem i zrobiłem 1 ruch i padłem ;/

paladyn32 
Użytkownik

Wysłany: 29-01-2014, 15:49   

Ja ci tomi już za chęci dziękuje :)

ManiakMFo 
Użytkownik

Nick: Ice Axe
Level: 500
Wysłany: 29-01-2014, 23:18   

Cytat:
Wysłany: Wczoraj 13:27     
To siła bossów powinna być wyznacznikiem trudności gry, zamiast tego żeby dojść do ostatnich bossów ktoś musi nas przeprowadzać więc ukończenie gry jest zależne od innych graczy.
To po co właściwie są te mobki? Tyle razy słyszałem że muszą być mocne bo to wyzwanie, w takim razie dlaczego każdy tylko szuka przeprowadzenia?
Codziennie dostaje prośby o pomoc, nie prościej osłabić mobki do poziomu bossów, ludzie dalej będą fabułę resetować na tych samych poziomach (bo o tym decyduje siła bossa) a nie będzie tego całego cyrku.

Popieram i się pod tym podpisuje.

KisS 
Użytkownik

Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 30-01-2014, 04:04   

Grajcz napisał/a:

To, że jacyś "Idioci" nie dają rady to nie znaczy, że ta usługa jest ucziciwa i będzie uczciwa trzeba wbić troche lvla i napewno się uda :P ja tam nigdy nikogo nie prosiłem, spadam na poziomie ognia więc co za tym idzie do końca fabuły jeszcze kawałek, ale mimo wszystko nie bedę prosił jakichś hlvl, żeby mnie przeprowadzili bo musze sobie bossa zabić (on nie ucieknie)

paladyn32 
Użytkownik

Wysłany: 30-01-2014, 10:42   

KisS napisał/a:
Grajcz napisał/a:

To, że jacyś "Idioci" nie dają rady to nie znaczy, że ta usługa jest ucziciwa i będzie uczciwa trzeba wbić troche lvla i napewno się uda :P ja tam nigdy nikogo nie prosiłem, spadam na poziomie ognia więc co za tym idzie do końca fabuły jeszcze kawałek, ale mimo wszystko nie bedę prosił jakichś hlvl, żeby mnie przeprowadzili bo musze sobie bossa zabić (on nie ucieknie)

Wiesz jakoś mi się zdaje ze kiedyś do mnie pisałeś o pomoc jakoś mi się coś takiego kojarzy

Ps. Tomi masz już jakieś info dla nas bo nie wiem czy czekać z mf na tą opcje czy dać komuś za doprowadzenie

v_v 
Użytkownik

Nick: v_v
Level: 4
Wysłany: 30-01-2014, 11:56   

poziom lodu pokonalem na 197 lvl dokladnie i na tym samym lvlu przeszedlem poziom ciemnosci z nagrodami nie powiem zajelo mi to troche ruchow bo ciagle dedy ale to czegos uczy lepiej poexpic i nie narzekac ze sie pada niz narzekac ciagle ;d na św 3 moge przeprowadzic pare osob przez ten krater

Grajcz 
Użytkownik

Level: 340
Wysłany: 30-01-2014, 15:44   

KisS napisał/a:

Jedno pytanie - czy do ciebie czasem nie należy jakiś rekord resetu fabuły?
Wtedy rozumiałbym dlaczego zawsze jesteś przeciwny zmianom w kraterze.
W innym wypadku - co ci to przeszkadza, dlaczego usługa jest nieuczciwa?
Gra na tym zarobi i nie będzie już trzeba liczyć na innych graczy, gracze dalej będą resetować fabułę gdy będą w stanie pokonać demona, tu się nic nie zmieni.

Ja również nie korzystam z pomocy, do demona pierwszy raz doszedłem na 208 poziomie, fabułę zresetowałem na 245.
Głównie dlatego żeby teraz na spokojnie dojść do poziomu lodu / ciemności zamiast męczyć się jak inni na poziomie ognia, mi ta usługa średnio potrzebna bo zanim zrobię drugi reset pewnie wbije z 275 poziom.
Ale rozumiem graczy którym nie chce się grać mając w perspektywie wbijanie 40 poziomów żeby zabić jednego bossa, przeprowadzanie uważam za zjawisko szkodliwe więc lepiej żeby administracja to wyeliminowała poprzez taką usługę, przy okazji coś na tym zarobią bo naprawdę sporo osób szuka przeprowadzenia.

paladyn32 
Użytkownik

Wysłany: 30-01-2014, 20:38   

Grajcz napisał/a:
KisS napisał/a:

Jedno pytanie - czy do ciebie czasem nie należy jakiś rekord resetu fabuły?
Wtedy rozumiałbym dlaczego zawsze jesteś przeciwny zmianom w kraterze.
W innym wypadku - co ci to przeszkadza, dlaczego usługa jest nieuczciwa?
Gra na tym zarobi i nie będzie już trzeba liczyć na innych graczy, gracze dalej będą resetować fabułę gdy będą w stanie pokonać demona, tu się nic nie zmieni.

Ja również nie korzystam z pomocy, do demona pierwszy raz doszedłem na 208 poziomie, fabułę zresetowałem na 245.

Głównie dlatego żeby teraz na spokojnie dojść do poziomu lodu / ciemności zamiast męczyć się jak inni na poziomie ognia, mi ta usługa średnio potrzebna bo zanim zrobię drugi reset pewnie wbije z 275 poziom.
Ale rozumiem graczy którym nie chce się grać mając w perspektywie wbijanie 40 poziomów żeby zabić jednego bossa, przeprowadzanie uważam za zjawisko szkodliwe więc lepiej żeby administracja to wyeliminowała poprzez taką usługę, przy okazji coś na tym zarobią bo naprawdę sporo osób szuka przeprowadzenia.

właśnie ten rekord i co ze niby sam na rekordowym poziomie dolazł no ta on sam doszedł a ja w mfo mam skrzydła i latam z arkadii na salamandrie za darmo bez zbędnego portu

Spicer 
Użytkownik

Nick: Jumbo
Level: 244
Wysłany: 01-02-2014, 15:28   

Wowwowowo ale się rozpisaliście xd Powiem tak dobry pomysł ! ale powinien być dostępny tylko dla tych którzy już chociaż raz przeszli fabułę, inaczej to będzie bez sensu.

MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Level: 1
Wysłany: 02-02-2014, 08:20   

dziwne to ale się z tobą zgadzam

paladyn32 
Użytkownik

Wysłany: 02-02-2014, 08:25   

spicer rozsądny pomysł nie pomyślałem o tym nawet
a poprę to tym że dla osób które maja rekord przejścia na najmniejszym lv było by to z deka krzywdzące. innym było by łatwiej osiągnąć mniejszy lvl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi