Dobra , krótko mówiąc ... GMowie pozwalają sobie na wszystko, albo nie ma ich cholera wie ile czasu , albo daja niesluszne bany nie analizujac wczesniejszych walk ... Smieszne to jest , [GM] Nimfo powinna juz dawno stracic te funkcje , na forum to ona zaglada tak czesto , jak Crypton walczy ....
Powolajcie jakas kompetentna osobe , ktora ma jako taki iloraz IQ .....
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=188429736 W takim razie mnie też zbanujcie bo waliłem z fizyka a nie magią... HA HA! Śmieszne.. Crypton grałeś w to kiedyś nie wiem czy jeszcze rgasz i dobrze wiesz że zdarzają się czasami błędy w inteligencji... A po znajomosci jestem pewny ze Chrome tej walki nie ustawil Gra bardziej dla zabawy niz na ten caly rank... POZDRO dla GM...
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=188429736 W takim razie mnie też zbanujcie bo waliłem z fizyka a nie magią... HA HA! Śmieszne.. Crypton grałeś w to kiedyś nie wiem czy jeszcze rgasz i dobrze wiesz że zdarzają się czasami błędy w inteligencji... A po znajomosci jestem pewny ze Chrome tej walki nie ustawil Gra bardziej dla zabawy niz na ten caly rank... POZDRO dla GM...
Po pierwsze , mogliby sprawdzic logowanie .... bo bless zuzyl wszystkie eliksiry na mfowca i innych , zreszta sprawdzcie walki .... Smieszne dla mnie .... To zbanujcie jeszcze kazdego nsa , ktory nie sciagnie na strzala , koles sie nie leczy , wiec to tez przelew .... zalosne ...
Po pierwsze , Chrome zrobił reset na niego , po drugie , czemu np Sammar nie dostał bana , jak kupił ranqa , czemu np. nie patrzycie na to co dzieje sie w turniejach .... Pierw to ogarnijcie , potem bierzcie sie za porzadnych graczy , którzy ciułaja uczciwie ranking , zazdrosc cie zzera ? Takie mam wrazenie , ze chcecie tych bylych gm w topce utrzymac....
Radziłbym nie narzekać tak bardzo na małą ilość banów i brak obiektywizmu, bo jeszcze wyrażę chęć powrotu i wtedy na prawdę każde aktywne konto zostanie sprawdzone.