Jak już zostanę tym GMem to zrobię porządek Ja bym odjął 2.6k ranq...za więcej niż jedną taką walke i niezgłoszenie tego dopiero 50% ranku. Walki były uczciwe bo Bless stał na polu i wszyscy go atakowali :}
TaaAa ja nawet wolałem starą ekipe, Zyge, vanDee, MapY...no Walkmenowi mówię nie ! xP
a ostatni nabór to kpina...nie wierzę, że czytali te "wypocone" zgłoszenia setek graczy, wybrali tych których mieli wybrać...i nikt się nie sprawdził ;/
Nie wiem po co ta cała szopka, wyjaśniłem wczoraj wieczorem wstępnie z Blessem,
że dzisiaj zajmę się tą sprawą po pracy jeszcze raz, po konsultacjach z paroma osobami
postawionymi wyżej.
Problem wynikł z tego, że Bless wyszedł na sierotę, która nie potrafi na najwyższym
szczeblu rywalizacji w grze dopilnować tak prostej i oczywistej czynności jaką jest
wykupienie mikstur
Tyle w temacie, chłopaki trafiają na wolność - popełniłem błąd
i otwarcie się do niego przyznaję, jednak miałem do niego 100% prawo, bo gracze
przez głupotę dali mi do tego zielone światło. Mogli zawsze zgłosić się do GMów z tą walką
Można się rozejść, a zarzucanie mi jakiejś stronniczości jest kompletnie nie na miejscu
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 01-02-2014, 21:26
Crypton napisał/a:
Nie wiem po co ta cała szopka, wyjaśniłem wczoraj wieczorem wstępnie z Blessem,
że dzisiaj zajmę się tą sprawą po pracy jeszcze raz, po konsultacjach z paroma osobami
postawionymi wyżej.
Problem wynikł z tego, że Bless wyszedł na sierotę, która nie potrafi na najwyższym
szczeblu rywalizacji w grze dopilnować tak prostej i oczywistej czynności jaką jest
wykupienie mikstur
Tyle w temacie, chłopaki trafiają na wolność - popełniłem błąd
i otwarcie się do niego przyznaję, jednak miałem do niego 100% prawo, bo gracze
przez głupotę dali mi do tego zielone światło. Mogli zawsze zgłosić się do GMów z tą walką
Można się rozejść, a zarzucanie mi jakiejś stronniczości jest kompletnie nie na miejscu
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah bez komentarza. Ale gratki za wsadzenie kogoś z topki do paki. Niewielu GM'om się to przydarzyło
TaaAa ja nawet wolałem starą ekipe, Zyge, vanDee, MapY...no Walkmenowi mówię nie ! xP
a ostatni nabór to kpina...nie wierzę, że czytali te "wypocone" zgłoszenia setek graczy, wybrali tych których mieli wybrać...i nikt się nie sprawdził ;/
W sumie to tak... wszystkie zgłoszenia były czytane i wspólnie zostały wybrane osoby, którym najlepiej poszło. Jeśli ktoś nie przykładał się do rekrutacji, to oczywistym było, że nie miał szans. Przeprowadzenie jej to był długi, żmudny proces i myślę, że mimo tych negatywnych głosów w stronę wybranych GM'ow, sam Otto za czasów mojej kadencji sprawował się bardzo dobrze.
Uważam, że jak na otwartą rekrutacje poszło całkiem nieźle, gdyż mogło się to skończyć o wiele większymi konsekwencjami biorąc pod uwagę odpowiedzialność tejże funkcji.