Radziłbym nie narzekać tak bardzo na małą ilość banów i brak obiektywizmu, bo jeszcze wyrażę chęć powrotu i wtedy na prawdę każde aktywne konto zostanie sprawdzone.
Dobra , krótko mówiąc ... GMowie pozwalają sobie na wszystko, albo nie ma ich cholera wie ile czasu , albo daja niesluszne bany nie analizujac wczesniejszych walk ... Smieszne to jest , [GM] Nimfo powinna juz dawno stracic te funkcje , na forum to ona zaglada tak czesto , jak Crypton walczy ....
Powolajcie jakas kompetentna osobe , ktora ma jako taki iloraz IQ .....
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 02-02-2014, 18:19
BaGGy napisał/a:
Radziłbym nie narzekać tak bardzo na małą ilość banów i brak obiektywizmu, bo jeszcze wyrażę chęć powrotu i wtedy na prawdę każde aktywne konto zostanie sprawdzone.
ta wiadomość była nawiązaniem do tego, że użytkownik HeienekeN
miał sporo na sumieniu i dostał już odpowiedni wpis w logach
Jestem pierwszym graczem , który dostał bana , za brata , a zarazem szereg multikont , mianowicie konto z s1+s2+s4
Swoją drogą , dziwi mnie , że nie zbanowales moich kolegów , przeciez to tez moje konta , swoja droga , czemu moje konto z s4 ma multikonto z kontem mojego brata , z tego co sie orientuje , nie logował sie u mnie A mimo to ban za multi , dziwi mnie to
Szereg multikont dobra sprawa , szkoda , że niestety zbanowałeś jedno z trzech kont mojego brata , to też jest dobry wyczyn z tego co widze Oby wiecej takich GM Jak już wykonujesz swoja prace , to wykonaj ja porzadnie
Edytuje bo zapomniałem dodać , ale z tego co wiem , to .... ban za konto z s1+s2+s4 nie jest mozliwy , a to , że loguje sie u mnie brat oraz koledzy WIDNIEJE W PREZENTACJI , a jej jak wiesz ,PO BANIE NIE MOGE ZMIENIC
Konta przeniesione nie podlegają banowi, ale z tego co widzę to posiadasz multikonta, których ta ochrona nie obowiązuje (są minimum dwa konta na jednym świecie sprzed przeniesienia) i pewnie dlatego dostałeś bana na wszystkie Twoje konta, nawet te przeniesione.
Konta przeniesione nie podlegają banowi, ale z tego co widzę to posiadasz multikonta, których ta ochrona nie obowiązuje (są minimum dwa konta na jednym świecie sprzed przeniesienia) i pewnie dlatego dostałeś bana na wszystkie Twoje konta, nawet te przeniesione.
Wyjaśnij mi jedno , jeśli moje konto z s4 o nicku G3z1k i konto Wolin NIE LOGOWALY SIE NA TYM SAMYM KOMPUTERZE , to jakie to multikonto ?
Poza tym nie rozumiem tez tego , dlaczego pozostałe 2 konta mojego brata tj ystek oraz Siren nie sa zbanowane w takim razie ?
A to , ze loguja lub rejestruja sie u mnie koledzy , to było i jest napisane w prezentacji , wiec tez tego nie rozumiem.
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 02-02-2014, 22:53
ale samo napisanie w prezentacji nie powoduje tego ze mogą się "koledzy" u ciebie logować, bo tak teraz każdy może sobie wpisać że logują się koledzy i utworzyć multi, jak udowodnisz że to nie są twoje konta tylko kolegów??