Wysłany: 09-02-2014, 11:52 Konta wlasne na tym samym poziomie.
Konta na tym samym poziomie.
Moim zdaniem , połączenie sprzyja przelewaniu ranqa . Mowa tutaj o turniejach .
Niby to nie jest traktowane jako przelew , jednak walki , sa jakie sa ... Wiadomo, ze majac 2 konta na tym samym lvlu daje to duza przewage nad innymi graczami .. Mozna sie wypowiedziec na ten temat , lub chociaz uczciwosc walk na tym poziomie , no bo to sa ewidentne przelewy wypaczajace gre .
Jestem tego samego zdania co ty HeienekeN, bo zauważyłem że min. JOE, Chrome, Avesome mają dwa konta na jednym lv w turkach i daje im to przewagę oraz możliwość faworyzowania sobie w ranku jednego konta. Z jednej strony to nie sprawiedliwe, ale z drugiej można sobie trochę poszaleć
W turku dałbym możliwość uczestniczenia jednym kontem z dwóch, ale nie wiem co na to administracja
I weź tu dyskutuj z ludźmi, którzy czytać ze zrozumieniem nie potrafią...
Wysłany: 09-02-2014, 17:24
Gracz który ma dwa konta w turnieju wybiera sobie jedną z dwóch postaci która ma 'zajść' dalej, tj. np. finał, przeważnie wybiera tą lepszą która ma lepsze eq, gemy itd, także nie wiem o co tu się rozchodzi bo na pewno gracze celowo nie przelewają sobie rankingu w turnieju. Zwycięzca ma być jeden, i kogo obchodzi kto nim będzie, serio macie ból...
Gracz który ma dwa konta w turnieju wybiera sobie jedną z dwóch postaci która ma 'zajść' dalej, tj. np. finał, przeważnie wybiera tą lepszą która ma lepsze eq, gemy itd, także nie wiem o co tu się rozchodzi bo na pewno gracze celowo nie przelewają sobie rankingu w turnieju. Zwycięzca ma być jeden, i kogo obchodzi kto nim będzie, serio macie ból...
Na prawde , przykladowe walki zemsty demona na 230 lvlu , czy ty SERIO MYSLISZ , ZE TA WALKA JEST UCZCIWA ?! ***** pomysl troche ....
a co się na targu dzieje gracze miedzy sobą takie sumki przelewają z konta na konto (swoje 2-3 konta i robią co chcą)
porażka tu trzeba zahira i tamtej kadry