Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:16
Konta wlasne na tym samym poziomie.
Autor Wiadomość
Prain
[Usunięty]

Wysłany: 09-02-2014, 21:27   

Dobra, MiT wygrałeś nieformalny konkurs na gm'a, ciesz się!

Chrome 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Chrome
Level: 100
Wysłany: 09-02-2014, 23:52   

Sorry Panowie że tak jest ale przecież to nie wina graczy że maja akurat po 2 postacie na danym przedziale. A jeżeli mówicie o tym że łatwiej jest mi wygrać turek bo mam 2 postacie na tym samym poziomie to teraz zobaczcie że potrafię wygrać też turka mając jedna postać zapisaną do turnieju tak jak robiłem to kiedyś. A teraz dziwi mnie to że piszecie o takim czymś skoro to gracze chcieli połączenia światów i jeszcze raz przypomnę że to nie wina graczy że akurat mieli takie same poziomy postaci na 1, 2 bądź 4 świecie i te o to światy zostały połączone. I wydaje mi się że to chyba o to chodziło z tym połączeniem żeby więcej było więcej aktywnych graczy.
I wam też panowie nikt nie zabrania mieć nawet 3 postaci w danym przedziale bo teraz pozwala na to regulamin jak dobrze mi się wydaje :)

[ Dodano: 09-02-2014, 23:58 ]
A i jeżeli przeszkadza wam to że niby bardziej chodzi nam o przelewanie rankingu, to może poproście Administrację o to żeby postacie jednej osoby podczas spotkania się w turku walczyły o nic, bo sorry ale ja nie będę wbijał specjalnie wyższego poziomu bo komuś to bardzo przeszkadza. Po to gram w turnieju bo tak naprawdę tylko tam można jako tako walczyć.

Alanov 
Użytkownik

Nick: Alanov
Level: 145
Wysłany: 10-02-2014, 00:41   

Cytat:
A i jeżeli przeszkadza wam to że niby bardziej chodzi nam o przelewanie rankingu, to może poproście Administrację o to żeby postacie jednej osoby podczas spotkania się w turku walczyły o nic, bo sorry ale ja nie będę wbijał specjalnie wyższego poziomu bo komuś to bardzo przeszkadza. Po to gram w turnieju bo tak naprawdę tylko tam można jako tako walczyć.

Właśnie miałem to napisać ; P Takie rozwiązanie będzie najrozsądniejsze ; )

Antybristler 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 10-02-2014, 01:11   

Cytat:
I wam też panowie nikt nie zabrania mieć nawet 3 postaci w danym przedziale bo teraz pozwala na to regulamin jak dobrze mi się wydaje :)

Właśnie regulamin nie pozwala i stąd te wszystkie waśnie i niezgody.
Jako multikonta nie są brane tylko konta sprzed połączenia.

Mi tam osobiście wszystko jedno, nawet jeśli miałoby się wszystko skończyć połączeniem z s3.

HeienekeN 
Użytkownik

Nick: Takamisakara
Level: 1
Wysłany: 10-02-2014, 13:45   

Mi chodzi tylko o przelew ranikngu , bo wiadomo jak to wyglada.

Nervous
Użytkownik

Level: 55
Wysłany: 10-02-2014, 15:13   

Heineken sie wypowiada na temat przelewania rankingu, nie wierze.

MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Wysłany: 10-02-2014, 15:23   

Chrome napisał/a:
Sorry Panowie że tak jest ale przecież to nie wina graczy że maja akurat po 2 postacie na danym przedziale. A jeżeli mówicie o tym że łatwiej jest mi wygrać turek bo mam 2 postacie na tym samym poziomie to teraz zobaczcie że potrafię wygrać też turka mając jedna postać zapisaną do turnieju tak jak robiłem to kiedyś. A teraz dziwi mnie to że piszecie o takim czymś skoro to gracze chcieli połączenia światów i jeszcze raz przypomnę że to nie wina graczy że akurat mieli takie same poziomy postaci na 1, 2 bądź 4 świecie i te o to światy zostały połączone. I wydaje mi się że to chyba o to chodziło z tym połączeniem żeby więcej było więcej aktywnych graczy.

[ Dodano: 09-02-2014, 23:58 ]

Chrome podałem Ciebie jako przykład, nie mamy pretensji do graczy, bo ich rozumiemy. Ale administracja zezwala na coś takiego .. zawsze się znajdzie jakiś chciwy co przelewać będzie. Przykładowa walka joe ostatnio - poddał się na jednym z kont. Dziwne że kontem z mniejszym rank, aby to z większym było wyżej na liście.

HeienekeN 
Użytkownik

Nick: Takamisakara
Wysłany: 10-02-2014, 16:18   

Nervous napisał/a:
Heineken sie wypowiada na temat przelewania rankingu, nie wierze.

Masz cos ciekawego do powiedzenia na moj temat ? Nie sadze ;)

ManiakMFo 
Użytkownik

Nick: Ice Axe
Level: 500
Świat: 3
Wysłany: 11-02-2014, 17:38   

Popieram Chrome.

Jak walka w turnieju miedzy własnymi postaciami, odbywa sie ona o nic.
Jak będziesz mocny to i rozwalisz obie postacie jednego gracza...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi