Chodzi o zwiększenie pt. doświadczenia z bossów... za walkę pvp wygrywam ponad 1kk expa, a za najsilniejszego bossa w grze prawie o połowę mniej ;( nawet gdy w tym momencie przechodzę grę po raz drugi, exp z wojownika ciemności jest mniejszy od tego z walki z graczem..To są w końcu najsilniejsze bossy w grze, exp powinien być równy tej randze, nawet 15-10kk a nie 700k ;/
Oj tam oj tam, zawsze się odzywają jak problem ich dotyczy. Dacie sobie radę z expieniem, inni dawali to wy też. Osiągnięcie wymarzonego celu nigdy nie może być łatwe. A poza tym w prezie na s1 sam napisałeś że grę można przejść za mfy. Wydałeś ich pewnie więcej niż tysiąc na pokonanie graczy w chamski sposób, to sobie dasz radę z expieniem..
Tu nie chodzi o expienie, nawet jakby boss dawał 10 mln expa to nawet nie jest 1/3 poziomu.
Chodzi o to że nagrody za bossy są nieadekwatne, równie dobrze można je całkiem usunąć skoro są tak śmieszne.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 16-02-2014, 15:51
Grajcz napisał/a:
Tu nie chodzi o expienie, nawet jakby boss dawał 10 mln expa to nawet nie jest 1/3 poziomu.
Chodzi o to że nagrody za bossy są nieadekwatne, równie dobrze można je całkiem usunąć skoro są tak śmieszne.
To nie chodź na nie skoro twierdzisz, że można je usunąć i będziesz miał problem z głowy .
boss to boss, a pvp to pvp... no coś takiego... Po prostu jak dostałem za najsilniejszego bossa w grze 600k expa to pomyślałem sb, że to tyle za ile mam za 1 expienie na polanie kaktusów na moim 70 lv.... zupełnie nieadekwatne do tej rangi.
Cytat:
Oj tam oj tam, zawsze się odzywają jak problem ich dotyczy. Dacie sobie radę z expieniem, inni dawali to wy też. Osiągnięcie wymarzonego celu nigdy nie może być łatwe. A poza tym w prezie na s1 sam napisałeś że grę można przejść za mfy. Wydałeś ich pewnie więcej niż tysiąc na pokonanie graczy w chamski sposób, to sobie dasz radę z expieniem..
Jak zwykle nic wspólnego z tematem i jak już Ci wcześniej pisałem, jeśli masz do mnie jakiś problem, podaj mi swojego fb, a nie przy każdym temacie wywlekasz swoje sapy.
boss to boss, a pvp to pvp... no coś takiego... Po prostu jak dostałem za najsilniejszego bossa w grze 600k expa to pomyślałem sb, że to tyle za ile mam za 1 expienie na polanie kaktusów na moim 70 lv.... zupełnie nieadekwatne do tej rangi.
Cytat:
Jak zwykle nic wspólnego z tematem i jak już Ci wcześniej pisałem, jeśli masz do mnie jakiś problem, podaj mi swojego fb, a nie przy każdym temacie wywlekasz swoje sapy.
Jak nie łączysz faktów to może czas poprawić pracę mózgu ? A z tego co pamiętam to straszna cisza była z twojej strony jak się Ciebie spytałem czy masz problem jakiś, więc sobie daruj kozaczenie w necie, bo takie zagrywki są typowo dziecinne.
Mfo 2 nie będzie już raczej rozwijane pod kątem bossów i innych rzeczy z tego co widzę po kilku latach. Jak Ci coś przeszkadza to idź na mfo 3 - fajna gierka, polecam ją każdemu.
a skoro nic nie ma być zmieniane to zamknijcie również pozostałe tematy o pomysłach na dalszy rozwój gry...przynajmniej MiT nie będzie miał gdzie spamować a najlepiej zabijcie to nim złoży jaja