W związku z małą ilością graczy mam propozycje dla administracji
Moje propozycje:
-można zrobić różne promocje dzienne np: podwojony drop z bossów, potworów,
- jakieś pakiety za punkty Mf np: Eq'u, większe ilości golda,
- wprowadzenie nowej fabuły, nowych bossów,
- Wprowadzenie tzn. "czach" to był jedyny mądry i udany pomysł administratorów,
- wprowadzenie nowych itemów,
- zmniejszona ilość za pt mf proponuje : 20 mf= 4.92+vat, 40 mf 11,07 brutto,
- promowanie gry w związku z małą ilością graczy.
Nawołuję Administracje do pomocy graczą by umilić im gre.
1. Kto miałby robić fabułę dla tak małej ilości graczy.
2. Żadnych czach nie będzie. Administracja mówila to setki razy.
3. Eq jest już na tyle dużo że nie potrzeba więcej. I tak już ogarnięcie tego co już mamy nie jest łatwe z powodu małej ilości graczy
4. Ciekawe skąd zostanie wzięta kasa na "promowanie gry" skoro mfo2 już zaczyna przynosić straty.
Jedyne co ma sens to coś co leczy mp na lv niższy niż 10 żeby mag miał szanse na <10lv.
[ Dodano: 28-02-2014, 19:45 ]
Hyyb, że Ty konta posprzedawałeś na 3ś. nie nasz problem... Udzielasz sie jedynie na forum jak "mistrz" twoje doświadczenie jest minimalne i udzielanie sie w moim poście nie potrzebne.
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 28-02-2014, 19:49
Sztygar od razu widać ze nie jestes na bieżąco na forum...wszystkie propozycje twoje są do ...tylnej części ciala. NAJPIERW UPEK W MFO 3 POTEM COS DLA MFO 2. Parę propozycji dobrych jest w kolejce, nie mecz forum niepotrzebnymi tematam. Dziękuje za uwagę, nie pozdrawiam
Ale nie szalejmy tak z tymi codziennymi bonusami. W weekend i byłoby na styk. A reset statystyk? Raz na miesiąc i byłoby dobrze, tak myślę.
Nie wyskakujmy z takimi progami, bo to zniechęci admina
Posłuchaj, mfo2 jest poprostu zaniedbywane... Chodzi o to, by admin zajął się grą. Wybrał np nowych GM. Jeżeli grasz na jednym koncie to jest zero satysfakcji 0 walk.
Weekend= 30 graczy online? Jeżeli masz coś z głową prosze nie udzielaj się.
[ Dodano: 28-02-2014, 19:45 ]
Hyyb, że Ty konta posprzedawałeś na 3ś. nie nasz problem... Udzielasz sie jedynie na forum jak "mistrz" twoje doświadczenie jest minimalne i udzielanie sie w moim poście nie potrzebne.
Posłuchaj, mfo2 jest poprostu zaniedbywane... Chodzi o to, by admin zajął się grą. Wybrał np nowych GM. Jeżeli grasz na jednym koncie to jest zero satysfakcji 0 walk.
Weekend= 30 graczy online? Jeżeli masz coś z głową prosze nie udzielaj się.
SztygaR, do mnie to pisałeś?
Jeszcze jedno "ale". Nowi bossowie, nowa fabuła.
Skąd wytrzasnąć grafików? Kogoś, kto by miał czas to zaprogramować? Jacek rzadko co bywa na mfo.
Wybacz, ale nie było obrazy z mojej strony. Jedynie co możesz zrobić to nie wypowiadać się w moich tematach. A co do Admina nie myśl, że masz względy, bo jesteś jakiś czas na forum.