Heh kolejny człowieczek co przyszedł zarozumiały i spamuje, szkoda mi Cię..
Tak czy siak obecny stan gry nie przyciągnie graczy nawet reklamy jak się niektórym wydaje, przydałoby się też od razu banować dzieci psujące atmosferę "hejterów".
Kolejny człowieczek przyszedł, tak, który na to forum przyszedł właśnie troszkę wcześniej od Ciebie, lol.
Gdzie zarozumiały? Gdzie spamuje?
Po prostu się spytałem o to co napisałeś ;)
Tak czy siak obecny stan gry nie przyciągnie graczy nawet reklamy jak się niektórym wydaje, przydałoby się też od razu banować dzieci psujące atmosferę "hejterów".
Nie wiem czego się czepiasz, Vist0 sprostował Twoją niewiedzę, gdzie tu zarozumiałość...?
Tak jak powiedział Adi trzeba dać odejść tej grze. Było tyle prób reaktywacji, że już powinien każdy zauważyć, że nic z tego nie będzie.
Jeja po prostu administracja nie sprosta oczekiwaniom graczy, skoro gra miała taką aktywność to może mieć jeszcze raz, tylko trzeba mieć wizję na nią i chęci, czy to takie trudne zrozumieć ?
Te postulaty nie dadzą nic w sprawie tej gry, szkoda waszego czasu, trzeba po prostu czekać aż gra pójdzie w ręce kogoś innego.
Tak czy siak jeszcze zapłaczą za tą wersją i graczami
skoro gra miała taką aktywność to może mieć jeszcze raz
Kiedy to było? 6, 7, 8 lat temu? To były zupełnie inne czasy, boom na gry przeglądarkowe, a MFO było pod tym względem dość innowacyjne. Dzisiaj ta gra nie jest atrakcyjna dla przeciętnego gracza, inwestycja w nią to strata czasu. Czasu, którego nawet na MFO3 brakuje, które jeszcze mocno nie odstaje od obecnych standardów.
Zamiast pochylać się nad truchłem, lepiej jest pomyśleć nad przyszłością serii, bo niestety, ale i MFO3 zaczyna doganiać czas. A przyszłość to urządzenia mobilne.
skoro gra miała taką aktywność to może mieć jeszcze raz
Kiedy to było? 6, 7, 8 lat temu? To były zupełnie inne czasy, boom na gry przeglądarkowe, a MFO było pod tym względem dość innowacyjne. Dzisiaj ta gra nie jest atrakcyjna dla przeciętnego gracza, inwestycja w nią to strata czasu. Czasu, którego nawet na MFO3 brakuje, które jeszcze mocno nie odstaje od obecnych standardów.
Zamiast pochylać się nad truchłem, lepiej jest pomyśleć nad przyszłością serii, bo niestety, ale i MFO3 zaczyna doganiać czas. A przyszłość to urządzenia mobilne.
Przeczytaj jeszcze raz całą moją wypowiedź, bo wyrwałeś sobie kawałeczek - trzeba zmienić właścicieli gry, aby ta gra powstała na nogi.