Zamiast się kłócić to lepiej już by było jak by każdy z nas zrobił nowe konto, wbił ten 5 lvl i sami byśmy mogli zorganizować jakieś zebranie w karczmie. Myślę, że z 30-40 osób by się uzbierało. Gdyby dodać te 40 osób do obecnych 40 online to już się robi prawie 100
MiT tak na poważnie myśli, że ktoś zainwestuje (jeżeli administracja będzie chętna w ogóle odsprzedać/wynająć czy coś, w co wątpię) pieniądze w wymarłą grę :D
Według mnie kiedys bylo duzo graczy dlatego ze mfo bylo taką w miare nowoscią i nikt nie ogarniał stat i byly w maire rowne szasne bo 3/4 graczy lamiło statami, jakby teraz mialy jakies nowe osoby dojść i nie wiedziałby by jak grać to co chwile padając z ogarnietymi graczami ktorzy siedza tu juz z 5lat , to taki ziomek by sobie gre odpuścił
a co do starej ekipy to mają swój wiek, i moze juz im sie nie chce bawic w gry
, mi też już sie powoli mfo robi nudne wchodze tylko w okresie turków
Ja bym dał umrzeć w spokoju grze i pewnego dnia ją po prostu zamknął i wtedy sie ludzie pogodzą i przejda na inne gry