Profesja: Wojownik
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 16-06-2014, 12:18 Laagi
Ostatnio jak próbuje wykorzystać ruchy to średnio co 20, czasem mniej lub więcej, zacina mi gra, znaczy ładuje sie kilka sekund i dalej można kilka ruchów zrobić.
Trwa to już z tydzień.
Przez dwa lata mojej gry tak jeszcze nie miałem, jaki moze byc powod i jak to naprawić?? bo normalnie ruchow wykorzystac nie moge
Mi też się tak ścina, wcześniej chodziło płynnie. W tym momencie to nawet strona mfo nie działa, bo się wyświetla błąd. Najbardziej wkurzające jest to, że to się dzieje jak zawsze wyjdę gdzieś na pole :]
Nick: Maly Cros
Level: 160
Wysłany: 16-06-2014, 20:54
A co z ruchami ??
Trwa przywracanie gry po awarii
Dzisaj miała miejsce awaria dysku twardego na serwerze mfo2. Instalujemy nowy serwer i przywrócimy grę z kopii zapasowych. Gra powinna zostać uruchomiona jutro rano.
Przepraszamy za tak długą niedostępność gry.
Nie poprzewracało się wam nic? Co chwila wołacie różne udogodnienia, światy, nowe usługi, wszystko, zabierając cenny czas administracji - co wy myślicie, że administratorzy MFO mają czasu jak lodu?
A teraz zachciało Wam się jakiegoś naprawiania serwera. Jeszcze czego?
Popatrzcie na graczy MFO3 - tam na miasto czeka się już od niemalże 2 lat, a nikt nie mendzi tak jak wy - czy jakikolwiek gracz MFO3 uważa MFO2 za głupie? Nie, nie spotkałem. A czy jakikolwiek gracz MFO2 uważa MFO3 za głupie? Co drugi...
Nick: Maly Cros
Level: 160
Wysłany: 16-06-2014, 21:53
że ty srasz na ten serw i nie grasz na turki to nie nasza wina i nie mieszaj mfo3 do mfo2 bo ta wersja jest podróbą margonem więc zwijaj się z tego forum jeśli szukasz guza
Podziękował
Co chwila wołacie różne udogodnienia, światy, nowe usługi, wszystko, zabierając cenny czas administracji - co wy myślicie, że administratorzy MFO mają czasu jak lodu?
tak, bo to my jesteśmy klientami, a klient nasz pan, jakbyś nie zauważył jednak grają dalej w to ludzie i pakują pieniążki w grę.
musaraj napisał/a:
Popatrzcie na graczy MFO3 - tam na miasto czeka się już od niemalże 2 lat, a nikt nie mendzi tak jak wy - czy jakikolwiek gracz MFO3 uważa MFO2 za głupie? Nie, nie spotkałem. A czy jakikolwiek gracz MFO2 uważa MFO3 za głupie? Co drugi...
skoro tak, to po co włazisz na forum mfo2 i trollujesz...
Jak ma się problem to się go tutaj zgłasza, a wyskoczy nam jeszcze taki troll musaraj i jeszcze skomle:
musaraj napisał/a:
A teraz zachciało Wam się jakiegoś naprawiania serwera. Jeszcze czego?
idź, nie wracaj skoro nie grasz tutaj i jeszcze nam przeszkadzasz.
co za gałgan ignorant...
musaraj napisał/a:
Jeszcze czego?
uwna psiego, koniec na dzisiaj cytatów twoich wypocin.
Ostatnio zmieniony przez Frezus 16-06-2014, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Jest awaria? To dajcie administracji to naprawic, a nie sie klocicie o cos co wogole nie ma nic wspolnego z tematem. Rano serwer ma wrocic do normy tak wiec na co wam ten spam... Dziekuje, dobranoc!
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.