Wysłany: 01-07-2014, 10:58 Czy jeszcze jakieś zmiany?
Zauważyłem dzisiaj, że został zmieniony system losowania statystyk dla bossów, czy zostało coś jeszcze wprowadzone? Nie chciałbym, żeby np. ktoś mnie zaatakował kiedy walczę z bossem.
Zmieniają się co atak. Wcześniej zmieniały się co ~2h. Chyba, że to jakiś szczególny boss ; d
PS.
Oczywiście mi to nie przeszkadza, jest to nawet lepsze, bo nie trzeba czekać całymi dniami na słabsze staty, tylko chciałem się upewnić czy nie spotkają mnie jakieś niemiłe niespodzianki.
15 min dokładnie, zmieniły się limity cen, wyrównane do nordii i devos, nie da się atakować kogoś w trakcie walki.
Może przesadziłem z 2h, ale co 15min? Chyba dłużej, bo walcząc z Rapsem #2 zdarzało mi się kilka razy zawalczyć do utraty wszystkich mikstur i ryb, a jego staty nie ulegały zmianie ;P
15 min dokładnie, zmieniły się limity cen, wyrównane do nordii i devos, nie da się atakować kogoś w trakcie walki.
Może przesadziłem z 2h, ale co 15min? Chyba dłużej, bo walcząc z Rapsem #2 zdarzało mi się kilka razy zawalczyć do utraty wszystkich mikstur i ryb, a jego staty nie ulegały zmianie ;P
Podczas już zaczętej walki staty się nie mogą zmienić.