Wpadłem na pomysł dla graczy chcących brnąc w kolejne poziomy, w przyspieszonym tempie.
A mianowicie...Wprowadzenia w tabele usług czegoś takiego jak drop x2 odpłatnie.
Daję przykład:
Usługa
-drop x2 czas 4-5h koszt: 10 MF
-drop x2 czas 24h koszt: 35 MF
Wypowiadajcie sie. Co sądzicie o tym pomyśle ?
Jesli znajdą sie zwolennicy, można ten pomysł podsunąć Administratorowi do rozpatrzenia.
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 18-08-2014, 17:11
Ale to nie to samo... wykorzystując dwa razy więcej ruchów tracimy dwa razy więcej czasu i dwa razy więcej miksów. Mając podwójnego dropa za pewne gracze wykupią dodatkowo ruchy bo się to bardziej opłaca
Jak napisal Kiwi, jeszcze troche i dojdzie do tego ze bedziecie sie prosic zeby mozna bylo kupowac rank za MF. Wam juz sie naprawde po przewracalo w tylkach.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Temat był skierowany do ludzi grających na lv. A jak zwykle dzieci PRO, nie ogarnięte w temacie sie wypowiadają
Musze ciebie zdziwic, gram na lvl i jakos tak jak jest teraz z expem w zupelnosci mi wystarcza. Nie bede zrzedzic jak Ty i podawac administracji jakies idiotyczne pomysly.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Dark a bardzo wazne pytanko od jakiego lvl polecasz zaczac konczyc gre ;p bo narazie mam 222 i po raz 1 skonczylem gre nie wiem czy odrazu jak dojde do demona ciemnosci to czy go ubijac czy dac sobie spokoj ;p
Prain [Usunięty]
Wysłany: 19-08-2014, 14:17
Podwójny drop jest co jakiś czas i powinno to nam wystarczyć, była mowa o nowym świecie na którym mnożnik exp/gold/ap będzie bardzo wysoki, typowy serwer do gry na bosy.