Profesja: Wojownik
Nick: Just Imagine,ImaGe
Level: 130
Świat: 5
Wysłany: 27-08-2014, 14:32 MFO 2 przetłumaczone
Siemka, Mieszkam w Irlandi i gadalem z kumplami i wpadłem na pomysł co pomogl by mfo2 ale nie jest wielkim updatem według mnie. otóz prosze o przetłumaczenie całej gry na angielski.
Według mnie to by przyniosło więcej graczy do mfo2 nie tylko z polski.
Mieszkam w Irlandi juz kupe lat i moglbym pomoc w przetłumaczeniu gry
Mi się wydaję, że to mogłoby zadziałać ale chyba kosztowałoby o zmianę domeny z polskiej na jakąś inną. Można byłoby po prostu na wejściu na stronę dać wybór polskiej i angielskiej wersji językowej ale ta wersja i tak została praktycznie spisana na straty więc trzeba czekać na opinie Administracji, bo my możemy sobie tylko gdybać.
Nick: Just Imagine,ImaGe
Level: 130
Świat: 5
Wysłany: 27-08-2014, 15:40
Zobaczymy co inni o tym myślą,
co do zmiany strony to nie wydaje mi sie to konieczne, wystarczy przetłumaczyc gre. Wzieli byśmi paru graczy zeby spamowali reklamami i moze cos by z tego wynikło
[ Dodano: 27-08-2014, 16:40 ]
Voli o to mi chodzi.. 2 języki w mfo.. jeden polski a drugi oczywiście angielski
Nick: ranqkowiec
Level: 131
Wysłany: 27-08-2014, 22:15
jesli pojawila by sie wersja angielska to bym porozwieszal ulotki promujace gre w uk od newcastle po sheffield i tak jezdze i tak jezdze wiec co by mi zalezalo
Jestem totalnie za! Takze mieszkam w Irlandii(juz od 5lat) i kiedys mi nawet przyszedl taki pomysl do glowy, ale nigdy nie mialem czasu o tym tutaj napisac. ImaGe, wielki plus dla ciebie ze o tym pomyslales!
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Można byłoby przetłumaczyć, ale kto to zrobi ? Muszą być do tego ludzie z chęciami pracy, którzy zrobią to za darmo, bo admin z pewnością zajęty jest teraz v3.