Wysłany: 07-09-2014, 21:44 Which people still play My-Fantasy 2
Ponieważ nic się nie dzieje na forum to zrobiłem temat dot nazwy ,,Which people still play My-Fantasy 2 czyli Którzy ludzie jeszcze grają w My-Fantasy 2. Więc już tłumaczę o co chodzi. Jeżeli grasz w MfO2 to piszesz:
Jak chcesz wiedzieć którzy ludzie jeszcze grają to zobacz sobie listę graczy online w ostatnim tygodniu. Temat jest bezsensowny i służy jedynie do równie bezsensownego spamu. To jest forum a nie czat.
Jeżeli to jest forum a nie czat, to niech zrobią Kategorie ,,Zabawy'' mi nie chodzi o spam tylko o zabawe, więc jeżeli niewiesz o co mi chodzi to najpierw zapytaj. . Pozdro.
Jak chcesz wiedzieć którzy ludzie jeszcze grają to zobacz sobie listę graczy online w ostatnim tygodniu. Temat jest bezsensowny i służy jedynie do równie bezsensownego spamu. To jest forum a nie czat.
No co zrobisz ? Nic nie zrobisz .. a takich będą setki pewnie jeszcze ..
PairO napisał/a:
Jeżeli to jest forum a nie czat, to niech zrobią Kategorie ,,Zabawy'' mi nie chodzi o spam tylko o zabawe, więc jeżeli niewiesz o co mi chodzi to najpierw zapytaj. . Pozdro.
Jak masz problemy ze znalezieniem działu możesz zawsze zapytać na PW kogoś, a tak właściwie od takich rzeczy jest Hydepark, więc nie mów że nie miałeś gdzie tego napisać
Ja bym proponował wprowadzenie możliwości wpłacenia golda do depozytu- nie musi wynosić to koniecznie 100% naszego złota, ale chociaż te 50%. Ludzie mający dużo G stopują- nie przechodzą gry, nie dropią eq (przez co targ wymiera) bo niektórym to może sprawiać spory kłopot- dużo ukończeń gry, mocne bossy- za tym kryje się szansa stracenia ogromnej ilości złota.
Dark poruszałem już kiedyś ten temat własnie...ludzie krecili nosami, administracja tak samo.
Depozyt to dobra ale musiał by być warunek...depozyt nie wlicza sie w rankingi golda. Bo to niszczyło by zabawę
Tak, po wpłaceniu G do depo postać nie powinna być wliczana do rankingu- jeżeli miałoby to wejść, to najlepiej z możliwoscia wpłacenia całego golda, w tym wypadku 100%. Oprócz tego:
*kilka nowych rozbudowanych outfit'ów/wyglądów- nawet za pkt MF
*konkursy PG- kto wbije najwięcej exp w przeciągu 24h otrzyma nagrodę w postaci pkt MF. Event raz w miesiącu (w losowy piątek bądź sobotę.)
Raczej bym zrobił coś w rodzaju banku, niż bezstratne wpłacanie i wypłacanie z depozytu. Chcesz korzystać z takich dobrodziejstw to za nie płać! ; > Działałoby to tak, że wpłacasz sobie swoje pieniążki do banku, a przy wypłacaniu tracisz jakiś mały procencik (dałbym te standardowe 5%) od wypłacanej kwoty.
równie dobrze można wprowadzić limit/czas oczekiwania od ostatniej wypłaty, wpłaty.
Dzialaloby ale caly system wydaje sie troche przekombinowany.
Alanov napisał/a:
Raczej bym zrobił coś w rodzaju banku, niż bezstratne wpłacanie i wypłacanie z depozytu. Chcesz korzystać z takich dobrodziejstw to za nie płać! ; > Działałoby to tak, że wpłacasz sobie swoje pieniążki do banku, a przy wypłacaniu tracisz jakiś mały procencik (dałbym te standardowe 5%) od wypłacanej kwoty.
Mozna tez potracac przy wplacaniu, w obydwu wypadkach jest to sprawdzone rozwiazanie z innych gier. Inny myk to po prostu ograniczyc depozyt do kreslonej sumy zaleznej od lvl postaci. Da to jakas motywacje do expienia.