Ja jestem ciekaw jak sprawowany jest porządek na s1 odnośnie kupna kont, bo niedawno miało wiele ciekawych zdarzeń min. ktoś kupił konta (Chrome,Brus,brusik) i jeszcze nie ma bana, pomimo że było to zgłaszane do dwóch GM. Jak takie rzeczy są tolerowane a GM olewają już grę totalnie to może czas najwyższy zrobić s1 na niemoderowany ..
Duzo osob wie albo sie domysla kto te postacie kupiil. To jest zalosne i jednoczesnie smutne Teraz bedzie juz tylko coraz gorzej.
SMUTNE jest to że jak Ty albo ja kupimy konta to ban idzie od razu, a jak kupi jakiś oszołom to zanim rozczepianie się proces jego sprawdzania to w systemie spokojnie zmiany zajdą i nikt nie będzie tego ruszał bo BRAK DOWODÓW..
SMUTNE jest to że jak Ty albo ja kupimy konta to ban idzie od razu, a jak kupi jakiś oszołom to zanim rozczepianie się proces jego sprawdzania to w systemie spokojnie zmiany zajdą i nikt nie będzie tego ruszał bo BRAK DOWODÓW..
I tutaj masz racje To jest zalosne, ale prawdziwe. Ja tam nie mam zamiaru kupowac kont zeby nabic sobie cyferki. Nie potrzebuje cyferek zeby komus cos udowodnic.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Wybrany byłby jeden GM, który ogarniałby sam, bo po co 4 czy tam 3 siedzących mamrotów co nic nie robią ? Bicek zaangażowany w mfo3 - rozumiem, ale reszta ?
Jak ma takie coś być to dajcie wolna rękę my sobie zrobimy grunt pod grę, świat 3 tak funkcjonuje od dawna i narzekań nie ma żadnych.
MiT, moim zdaniem range Gm-a trzeba przyznac komus kto jeszcze gra nabierzaca, mysle ze wtedy bylby porzadek. To nie wypali, nowych naborow juz nie bedzie, ale coz....
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Wg mnie ta gra juz dawno powinna byc zablokowana jak old.mfo ... Ile tutaj osob gra ? 10-15 do turnieju ? Chyba czas najwyzszy to przemyslec... Bo ani zysku z tego juz chyba nie ma a satysfakcji zadnej Byc 1 na 15-20 osob ? Ambicja siegnela granic widze....