Nie banuję, bo dostałem "po tyłku", tylko dlatego, że dostaję zgłoszenia na pw. Rzadko przeglądam sam coś ponad zgłoszenia w panelu i wiadomościach (chyba, że wiele ludzi ma jakieś powiązania ze sobą i przejdę "od jednego do drugiego"), także może mi umknąć kilka rzeczy.
Gracze dostali już zaostrzoną karę za takie przelewy.
Jeśli chodzi o sprzedaż/oddanie konta, to sprawa jest utrudniona, cały czas w toku, nie jest to takie "hop siup", trzeba mieć pewność czy doszło do takiego procederu.
Ja rozumiem że to nie jest takie "hop-siup", lecz ewidentnie widać to... Wszystkie trzy postacie na s 1,2 i 4czyt.
-Chrome
-Brusik
-Brus
Może sprzedane może oddane, lecz tak czy siak. Inna osoba jest w posiadaniu tych postaci.
Tak samo jego postacie na s3.
-Darius
-Brus
-StrYdeR
-Monzus
i wiele wiele więcej ale nicków nie jestem już w stanie wymienić.
Powinien być już TERAZ ban za przelewanie rankingu (o s1,2i4 ) ...
Ja nie wiem nad czym Wy, czyli grono Game Masterów się zastanawiacie, a co do postaci będzie pewnie tak będziecie to przeciągać aż w końcu uznacie że brak dowodów na to że postacie zostały sprzedane i sprawa całkowicie ucichnie...
Ranking to tylko cyferki, które robi się w dwa miesiące. Szkoda to jedynie chyba tego w czyje ręce wpadły - totalny bezmózgi typ jak dla mnie
[ Dodano: 28-10-2014, 15:25 ]
Blinx napisał/a:
Powinien być już TERAZ ban za przelewanie rankingu (o s1,2i4 ) ...
Ja nie wiem nad czym Wy, czyli grono Game Masterów się zastanawiacie, a co do postaci będzie pewnie tak będziecie to przeciągać aż w końcu uznacie że brak dowodów na to że postacie zostały sprzedane i sprawa całkowicie ucichnie...