Także ten, podjąłem się wyzwania tomiego, wykonałem je, napisałem, pogadaliśmy miło przez ponad miesiąc. Ale najwyraźniej pan szanowny nie chce/nie potrzebuje mojej pomocy. Więc "póki" co zlewam na wszystko, chciałem pomóc, upominałem się, prosiłem, ale nie dało rady.
Pozdrawiam i radźcie sobie sami
Trudno, czekanie miesiąc, dwa czy nawet pięć to naprawdę nic w porównaniu do wytrwałości jakiej wymaga tworzenie treści w MFO2.
Ja na podjęcie wyzwania też czekałem od marca 2013... i też nie w 100% kompletne otrzymałem, ale zgodziłem się na próbę, pomimo, że temat fabuły był już dawno uznany za zamknięty. Była okazja, ale nic na siłę. Trzeba było jeszcze trochę poczekać, ale w końcu doszło by to do skutku (o czym pisałem na PW). Wszystko było już zaplanowane, miał być lada dzień/tydzień postawiony specjalny testowy serwer z panelem do prób.
a tu nagle taki typowy foch
Ok, to ja już nie będę angażował czasu na to. Kolejny raz przekonałem się, że jednak nie warto.
Ale wtopa Ziomku. Przyznać musze sprawdziłem twoje wykonanie w RPG makerze, nic nadzwyczajnego, proste eventy które każdy początkujący może zrobić, jedyny plus to mapki, choć i tak nie wiem czy są idealną kopią tych w MF2, bo fabuły niestety nie przeszedłem
Ale wtopa Ziomku. Przyznać musze sprawdziłem twoje wykonanie w RPG makerze, nic nadzwyczajnego, proste eventy które każdy początkujący może zrobić, jedyny plus to mapki, choć i tak nie wiem czy są idealną kopią tych w MF2, bo fabuły niestety nie przeszedłem
Doczytaj temat i wymagania tomiego, okej ? Bo jedynie co ziomek miał zrobić żeby móc działać dalej to wykonać "kopię" salamandrii - z tym że nie musiała być idealnie przeniesiona na rpg maker. Miał pokazać że ogarnia rpg makera.
A I TAK WIELKI PROPS dla niego że coś ruszył i chciał dalej COŚ ROBIĆ Z MFO, bo wielu próbowało i się wywaliło na pierwszych podejściach, wiele legend dalej robi swoje bzdurne fobie co to nie oni, a palcem do gry nie kiwną, dlatego zanim na niego psy zaczniecie wieszać "ZRÓBCIE COŚ". Bo komentarze wasze są zbędne. Możecie spamować i hejtować dalej, bo co więcej potraficie
Ziomekff, powiem tak. Nie poddawaj sie! Mozna zrozumiec ze Tomi nie mial czasu przez update w mfo3. Tyle w to wsadziles czasu i wysilku i chcesz sie teraz poddac? Dogadajcie sie jeszcze raz.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Ziomekff, powiem tak. Nie poddawaj sie! Mozna zrozumiec ze Tomi nie mial czasu przez update w mfo3. Tyle w to wsadziles czasu i wysilku i chcesz sie teraz poddac? Dogadajcie sie jeszcze raz.
Tyle czasu ? Łącznie 2 tygodnie, codziennie siedząc po 1-2h. I jedyne co mi sprawiło trudność to wagoniki, bo były nudne
Ja za to powiem tak: Nie jestem maszyną, jestem człowiekiem, i jak każdy człowiek mam swoje sprawy. A mianowicie pracę (mam własny interes, każdy kto go ma, wie jak to jest), żonę i dziecko, a mimo to znalazłem chwilę czasu żeby podjąć się próby. Dalej, w tej chwili w pracy zaczyna nam się sezon, specjalnie się śpieszyłem żeby coś zacząć w zimę, żeby zmotywować ludzi do grania, pokazać że coś się rozwija, ale teraz nie mam kompletnie czasu. A i chęci się skończyły.
Tomi napisał/a:
Trudno, czekanie miesiąc, dwa czy nawet pięć to naprawdę nic w porównaniu do wytrwałości jakiej wymaga tworzenie treści w MFO2.
Ale tworzenie czegokolwiek, choćby zwykłych dialogów jest lepsze niż bezczynność która zabija wszelką kreatywność i chęci.
Wszystko co planowałem zrobić po dostaniu dostępu do silnika miałem już dawno przygotowane, nawet mapki zrobione w makerze.
Szkoda mi tej gry, i jednocześnie żal, że ma takich twórców.
To wszystko, może po sezonie, w okolicach listopada/grudnia się odezwę Ale z mojej strony na nic już nie liczcie
Powtórzę to co wyżej, mianowicie:
Znowu placz o pixele oraz :
SKŁADAM WNIOSEK O ZAMKNIĘCIE TEMATU
Ile razy dzikusy mają wam pisać, że mfo2 to zamknięty projekt? Macie chyba dałna ;3
Póki jest w internecie nie ma mowy aby był zamknięty, czaisz ? Wystarczy że raz się pojawi i nie ma mowy o wycofaniu się..dlatego to Ty może masz dałna bo nie kapujesz o co biega ; )
Ale jak widać Adi Ci już ostrzeżenie wlepił za pyskówkę i słusznie.
Beka, warna dostałem hahaahaha.
Kilka płaczków się zebrało i robią z siebie wybawców MFO2 a kompletnie nic nie potrafią, tylko spamić i pisać jakieś głupoty na forum. Każdy się mądruje co by zmienił w Mf, chociaż nie mają pojęcia o grze.
Zamknąć proszę temat.
Wysłany: Wczoraj 19:45
Beka, warna dostałem hahaahaha.
Kilka płaczków się zebrało i robią z siebie wybawców MFO2 a kompletnie nic nie potrafią, tylko spamić i pisać jakieś głupoty na forum. Każdy się mądruje co by zmienił w Mf, chociaż nie mają pojęcia o grze.
Zamknąć proszę temat.
Krowa ktora głośno muczy, mało mleka daje. Dzieciaki w twoim wieku juz sa po feriach. Wiec śmigaj do szkoły.