Tyle ludzie na te unikaty wydają bo mało kto fabułe przechodzi i jest to obecnie najlepszym uzbrojeniem, a jeśli zostanie dodany nowy set dla 230+(nie musi byc 230, może być wyższy) to cena spadnie minimalnie bo gracze którzy tego levelu nie przekroczą nie będą mieli dostępu do nowego setu i uzbrojenie z końcowych bossów tak czy siak będą potrzebowali na dalsze wbijanie lvli i dojście do miejsca w którym owe uzbrojenie będzie sprzedawane.
Nawet jeśli cena spadnie drastycznie, a nie powinna, bo ilość tych unikatów będzie dokładnie taka sama, tylko w plecaku złych graczy. Nie będzie miało to znaczenia dla tych którzy lvl dalej wbijają, osoby robiące hałas to te które unikatowe uzbrojenie zbieraly wciaz nie majac full setu (czyt. ty). A to że akurat ty sobie unikatowe uzbrojenie zbierasz bez celu to już twoja sprawa, bo masz 300lvl + a eq masz z 220 lvl'u , tylko ty na tym będziesz stratny( o ile w ogóle jakieś straty byś miał po odsprzedaniu tego uzbrojenia innym graczom), bo tyle czasu spędziłeś nad zbieraniem go, inni natomiast zadowoleni z mozliwości zakupu lepszych uzbrojen w sklepie
Dla mnie nie ma sensu wprowadzania unikatowych itemów do sklepu(przestanie być unikatem) czy jakiegoś NPC kiedy jest możliwość dodania nowego, lepszego uzbrojenia dla 230+ lvli. Widzę też że to tego tematu podchodzisz bardzo emocjonalnie bo przechodziłeś fabułe kilkakrotnie w nadzieji na dobry drop, także nie mam zamiaru tracić czasu na dalszą dyskusje bo wszystko zostało już powiedziane na temat nowego ekwipunku, a reszta zależy od chęci Tomi'ego. (PS. Takiego NPC masz co roku w Grudniu w Langeburgu )
Aukcji Mistrza Gry komentował nawet nie będe bo według mnie to jakaś totalna pomyłka jest, żadnych użytecznych uzbrojeń tam jeszcze nie spotkałem
PS2. Temat proponuje zamknąć bo widać pomysły już wszyscy wyczerpali ^^
Nic nie zostanie zrealizowane?
Nawet to : ,,4. Dodać możliwość ustawiania skryptu inteligencji w walkach PvP vs woj vs mag tak jak jest to zrobione z ekwipunkiem. ,,?
to powiedźmy, że 20mf za taką usługę i już by moneta brzdękła, a gracz byłby zadowolony
wiem jak to leci bo sam na ostatnim dropie naklepałem mf już o expieniu innych nie wspomnę
A ja mam taką propozycję aby wprowadzić usługę na 2xdrop za np 35mf ważną na np 24h. Myślę że taka usługa znalazła by chętnych
dII napisał/a:
to powiedźmy, że 20mf za taką usługę i już by moneta brzdękła, a gracz byłby zadowolony
Ja w takim razie proponuje Legendarny/Elitarny set za 200 MF, 5k pkt rankingowych 100MF i 1k pkt PVP 100MF. Tak jak mówisz tu też by moneta brzdękła i gracz byłby zadowolony.
już proponował bym np każdego 10-ego miesiąca exp 2x,przez 24h.Albo co 3 -4 miesiące taki exp..Może by wtedy się ruszyło ludzie nie stali by na lvl tylko wbijali przez co przechodzili grę i pojawiały by się nowe itemy w obiegu i nie trzeba było by skupywać za jakieś mf i wprowadzać większych zmian.
już proponował bym np każdego 10-ego miesiąca exp 2x,przez 24h.Albo co 3 -4 miesiące taki exp..Może by wtedy się ruszyło ludzie nie stali by na lvl tylko wbijali przez co przechodzili grę i pojawiały by się nowe itemy w obiegu i nie trzeba było by skupywać za jakieś mf i wprowadzać większych zmian.
Proponowałem już coś takiego ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi od admina, a GM skierował mój post na drugi dzień do kosza.