1) Turniej po turnieju, od razu po zakończeniu turka, są zapisy do następnego, nawet gdyby coś takiego miało skutkować zmniejszeniem troszkę nagród to co z tego i tak ludzie startują w turkach już tylko po to żeby sobie powalczyć.
2) Skrócenie zapisów, 2 dni max, kto się ma zapisać i chce ten się zapisze, 4 dni to zdecydowanie za długo.
3) dla +200 lv turnieje powinny startować od 2 osób, oczywiście nagrody proporcjonalne do levela i do ilości rozegranych meczy, są tam jeszcze ludzie którzy chcą sobie powalczyć.
4) Wprowadzenie eq w nagrodach turniejowych ! bang. To jak dla mnie bardzo dobry pomysł
to może punkt 3- Połączenie grup levelowych od 231 do 300 i od 301 do 400, Dark już sb nie powalczy ;( no ale tak by chociaż grupy wszystkie startowały.
Ja myślę, że od 231lvl walki turniejowe po prostu nie mają sensu przez ilość aktywnych graczy. Jak ktoś chce walczyć to powinien wbić sobie konkretny lvl gdzie jeszcze jest jakaś aktywność i sobie zatrzymać lvl albo nie expić. Poza tym jaki sens jest w walce 240lvl vs 295lvl? Albo 301 vs 380? Musi być jakiś logiczny przedział.
Mniejsze przedziały są bez sensu, bo zapisują się max 2 osoby
Bo jest mała aktywność a skoro tyle się zapisuję to znaczy, że nie chcą walczyć.
Nie wszyscy grają w mfo dla pvp. Takie przedziały jakie teraz są zawsze wszystkim
pasowały i wszystko było dobrze. Masz pretensje do tego, że już nikt nie gra w tą grę?
Zobacz jaka jest aktywność i pomyśl, dlaczego turnieje na wyższe lvl często nie startują...
Każdy punkt mojego pomysłu jest bardzo dobry, nikomu nie utrudni gry, a tym którzy grają i chcą jeszcze powalczyć wręcz ułatwi, więc nie wiem w czym tam masz problem ale tu chyba kończą się twoje argumenty. Czekam aż ktoś to wprowadzi w życie i tyle.
1 - nie. Jak sobie to wyobrażasz..? osoby które nie mają maksymalnego poziomu nie miałyby czasu nabić lv.. jak u mnie lv sie bije ok 8 dni.
2 - tak
3- nie. Ponieważ jak napisał "Jabba" to walka pojedyncza.
Kto chce to idzie do turnieju kto nie to i tak nie dojdzie...
Jestem ZA kazdym punktem oprocz 3(pojedyncza walka bezsensu), ale mozemy podawac nowe pomysly... I tak to nie wejdzie. Administracja ma to w dupie niestety :]
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.