Wysłany: 07-01-2016, 16:11 [DO ADMINISTRACJI] DALSZY ROZWÓJ MFO2 :)
Jestem w zdziwieniu :O
administracja odpuściła sobie wersje v2 a tu nagle Tomi wrócił do nas i zrobił mały update : Miksy hmm ciekawe
A takie pytanie. Czy możemy się spodziewać się wkrótce nowych aktualizacji wersji v2? dużo osób zależy na tym aby gra się dalej rozwijała. Kiedyś w jednym z tematów widziałem że jeżeli administracja i założyciele wersji v2 zaangażowali się w dalszy rozwój wersji v2 to może by było więcej osób chociaż by +-100
Było już wiele tego typu postów. Administracja czasami dodaje jakieś drobne zmiany ale nic poza tym Można np. popytać znajomych czy by zagrali, udostępnić na fejsie czy innych stronach Sam chciałbym, żeby admini ożywili trochę tą grę, bo z miesiąca na miesiąc jest coraz mniej ludzi. Pozostają właściwie tylko starzy wyjadacze, a świezi gracze odpuszczają po niedługim czasie. Trzeba zrobić coś, żeby zatrzymać tych "świeżaków" tylko trzeba wymyślić jak
Te świeżaki nie mają wielkich szans rozwoju, bo w turniejach przegrywają z kokszonymi przez lata osobami (s3 to już jest parodia, po kilka postaci jednej osoby na turniej...). Nowy gracz ma praktycznie żadne szanse na wysokie miejsce w turnieju (raz zająłem 2 miejsce jakimś cudem i to wszystko - na s1 - brak multi oczywiście...).
Jak ostatnio gość z 59 lvl wykupił z targu miksy lvl 3, do których ma dostęp, to mnie krew chciała zalać od jego głupoty...
A moze jeszcze frytki do tego? Po jakiego wafla spamujecie o tym samym skoro w poprzednich tematach ktore sa juz zamkniete wyraznie bylo mowione ze rozwoj MFO2 zostal zakonczony... To ze wprowadzili mikstury lv7 to nie oznacza ze zrobi sie jakis przelom i zaczna rozwijac umarla gre. Niech wam dotrze do tych pustych mozgownic ze ta wersja gry nie bedzie rozwijana.. Od tego istnieje teraz V3.. I nie wyskakiwac mi z hejtem ze nie lubicie tamtej wersji.. Tez z poczatku nie lubilem, troche pogralem i zaczalem sie bardziej nia interesowac.. Czas na zmiany panie i panowie a nie probowac wykopac umarlego.. Nie bedzie zadnej apokalipsy zombie.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.