Fakt, daje 1500MP, ale do tego 300ataku magicznego, 150 celności magi i 100 szybkości...Więc
chyba nie bardzo sie nadaje dla woja;)
Naprawdę ktoś sądzi że woj bedzie uzywał pierścienia chaosu, który oprócz MP nic mu nie daje?
I wiem że są w skrzynkach i oba mam, ale co to ma do rzeczy ?
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
grasz na Sw3? bo na swiatach 1+2 to nie pamiętam kiedy ostatnio był, z resztą nie tylko ja:
Cytat:
Przez ostatni rok Lege Pierścień był bodajże tylko raz na targu,
to nie moja wypowiedź ale akurat znalazłem,
aces1998 tez o tym wcześniej pisał
Z resztą jest tyle chętnych na ten pierścień że czekanie na mozliwość kupienia przez wiele miesięcy bardzo zniechęca graczy.
Wracając do leczenia, to żeby wszystkich pogodzić, można by dodać leczenie 7 bez możliwości wbicia więcej niz 1*. Kosztowałoby 609MP, leczyłoby 19-20k HP, wszyscy byliby zadowoleni
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
jakoś ja mam i zbroje chaosu i 2 lege pierścionki i wszystko z targu.
i pamietem jak był lege na targu 2szt w jednym momencie mistrza i kogoś jeszcze i nie bylo wielkiego zainteresowania
poszły coś za około 350kk a sam dałem kilka miechów wcześniej 1,5kkk
nikt tu nie napisał mądrze od kąd pamiętam za każda miksa lv up powstawało nowe leczenie bo logicznym było ze leczenie ma dwa więcej niż miksa a teraz wszystko stało sie odwrotnie wiec albo miksa wylatuje albo leczenie niech powstanie zgodnie z zasada gry zawsze tak było i niech gra trzyma się tradycji.