Gdyby obie wersje gry były w 2 Językach ENG & POL
Byłoby więcej graczy, czytając tam ukryty dział, to "ponoć " mfo miało mieć 2 wersję językowe.
Angielski = Wuchta graczy z samej Anglii, oni lubią takie gierki : >
Coś Tomi pisał, że ciężko to zrobić. Angielska wersja marzyła mi się jeszcze za czasów gdy było po 400 graczy online na jednym serwerze. A nuż za granicą gra zdobyła by większa popularność niż w Polsce, ale cóż
Polska gra Kosmiczni wojownicy jest tłumaczona na angielski. Tam nie robią problemów.
Co do zmian na s5 to przydałby się inny przelicznik punktów ap za walki z potworami. Na niskich poziomach trudno nabić wszystkie gemy, a na wysokich leczenie i gemy ofensywne.
EDIT:
Drugie moje pytanie.
Jak administracja rozwiaze taki problem,ze top 3 zajal gracz,ktory caly ranking pvp przelal ze swoich multikont?Mam nadzieje,ze tak to nie zostawi i 3 miejsce trafi zasluzenie do gracza,ktory zdobyl swoj ranking uczciwie,mowa tutaj o Polaczkie bo on jest poszkodowanym w tej sytuacji.
Adek przeLał większość PvP XDDDDD
Beka z Polaczkie, 4 miejsce XDDDD
ALE RAKI XDDDD
Najsmutniejsze jest to,ze on nawet nie jest trollem tylko pisze to na powaznie.
A co do walk,ktore przeslal Polaczkie wynika,ze adek rowniez na top2 srednio zasluguje,choc to juz zostawiam administracji.Mam nadzieje,ze sprawa szybka sie zajmiecie,wystarczy tylko wejsc na panel GM i kliknac to co trzeba.
Nie chcialem tutaj nic dodawac, ale z tego co widze to byl, jest i bedzie syf.. Wybory na GMa i tak nic nie dadza bo administracja wybierze sobie kogo chca. Te podania sa pewnie odrazu kasowane bo sa juz ugadani z tak zwana "elita".
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.