To dokladnie pokazuje jak ten swiat dziala.Baggy oczywiscie mial czas,aby wejsc i mi kliknac banika za czat,ale graczom,ktorzy maja multi badz przelewaja rankingu juz czasu nie starczylo.
A ty awkward nie pisz postow do mnie bo jestes szkodnikiem wczesniej wspominanego swiata.Jestes zwyczajnym trollem albo dzieckiem,ktory jeszcze siedzi w gimnazjum i jedynym obowiazkiem,ktory ma to nauczenie sie na kartkowke z matematyki.
Edit:
Okey pojawilo sie dwoch nowych gmow na tym swiecie,temat uwazam,ze mozna zamknac bo w zamiarze pisania tego tematu chodzilo mi wlasnie o to.
Za co dostałem dzisiaj bana i dlaczego? Nie użyłem tutaj wulgarnych słów. A jeśli tak, to dlaczego gracz Puszek Piesek go nie otrzymał? Proszę o skrócenie kary.
Za co dostałem dzisiaj bana i dlaczego? Nie użyłem tutaj wulgarnych słów. A jeśli tak, to dlaczego gracz Puszek Piesek go nie otrzymał? Proszę o skrócenie kary.
Zatem wyjaśniam - używasz archaizmów i metafor, które w dzisiejszych czasach są jednoznaczne. Wątpię abyś chciał by do Ciebie tak się zwracano - pamiętajmy żeby dbać o miłą atmosferę w grze
MiT,
Dlaczego masta ace nie dostal perma na czat?Z tego co widze to jego juz czwarta kara na czat.Szczegolnie,ze mial juz perma,ale najlepszy GM jaki jest w tej grze zlitowal sie nad nim i skrocil kare z perma na trzy miesiace w ramach tego ,ze liczyl na poprawe jego zachowania.Z tego co widac zachowanie nie uleglo zbytnio poprawy,Mit jesli dbasz o poprawe atmosfery na s5 to pierwszym zadaniem,ktore powinieneś zrobic to dac calkowite zablokowanie czatu temu "graczowi".Jest on typem gracza,ktory prowokuje wszystkich i wprowadza negatywna atmosfere poprzez pisanie takich bzdur,ze nie ukrywam nawet ja dawalem mu sie prowokowac i wdawac w bezsensowna dyskusje z nim.Sumujac moim zdaniem troche zle robisz dajac mu taryfe ulgowa.