Witam, jak wiadomo w mfo2 pvp w Lange nie jest już zbytnio fascynujące, ale moim zdaniem mogłoby się to zmienić.
Moim pomysłem jest dodanie nowej grupy w turniejach, mianowicie 1-10 poziom
Według mnie ożywi to nie tylko walki na niskich levelach, ale również handel.
Oczywiście chodzi mi głównie o kaktusy, niektórzy pewnie powiedzą, że wygra poprostu bogatszy gracz, jednak moim zdaniem nie jest to żaden problem, istnieje przecież możliwość łatwego zarobku w Jaskini Szerszeni.
Podsumowując moją propozycją jest dodanie nowej grupy turniejowej, przedział 1-10.
Niby spoko xd ale uczestniczenie w tym turnieju będzie opłacalne tylko dla 10lvl, bo wtedy ma się możliwość używania kaktusów. Lepiej byłoby gdyby był przedział 5-9. Tyle ode mnie
W sumie to masz rację, nie pomyślałem na początku o świecie moderowanym, bo gram tylko na s3, gdyż na s124 mam moje pierwsze konto, na którym raczej nic nie zdziałam, ale trzymam je z sentymentu.
Łe grupa 1-14 mogłaby być, 1-9 nie z tych powodów wyżej, 1-15 nie bo wszyscy musieliby mieć 15 lv przez wzgląd na nowe mixy. Warto by było też coś zrobić z grupami powyżej 230 lv, bo w ogóle nie startują tam turnieje, a jest kilka osób które chętnie by powalczyły, może przesunąć przedział levelowy grupy do 230 lv, poprzesuwać to jakoś niech grupa 260 startuje od 230 lv a nie od 231, wtedy Ci z grupy 230 musieliby ruszyć wreszcie tyłki i wbić level jeśli chcieliby jeszcze powalczyc
Łe grupa 1-14 mogłaby być, 1-9 nie z tych powodów wyżej, 1-15 nie bo wszyscy musieliby mieć 15 lv przez wzgląd na nowe mixy. Warto by było też coś zrobić z grupami powyżej 230 lv, bo w ogóle nie startują tam turnieje, a jest kilka osób które chętnie by powalczyły, może przesunąć przedział levelowy grupy do 230 lv, poprzesuwać to jakoś niech grupa 260 startuje od 230 lv a nie od 231, wtedy Ci z grupy 230 musieliby ruszyć wreszcie tyłki i wbić level jeśli chcieliby jeszcze powalczyc
Chyba oszalałeś.
nie było trzeba wbijac +231 i stac sobie.
chcesz walczyc to skasuj postac i zaloz nowa na turnieje.
Nikt pod Ciebie ani pod te pare osob nie bedzie tego robil