Jeśli pokonałeś zielonego orka i herszta banitów to idziesz na samą górę w lesie banitów i tam powinna się świecić gwiazdka, wchodzisz na polane banitów i tam zaczyna się quest, ten leczniczy kwiat jest w jakimś tam lesie, trzeba iść na polanę pod lasem i tam jest przejście do lasu
[ Dodano: 01-04-2016, 13:55 ]
A jak pokonałem go to jak walczyc z tym wielkanocnym zajacem czy kimś tam?
bo oddalem juz 100 uszy
a mam jeszcze 300 w eq
kiedy on wyskoczy
szkoda że zwaliłem i oddałem chustę hersztowi, ( 1 opcja była oddania i przez przypadek wcisnąłem ) z innego konta na którym pokonałem to znalazłem ten kwiatek i pokonałem tego Rzeziemieszka, szkoda trochę że na starym koncie go nie rozwalę bo zepsułem quest z chustą, ale całkiem przyjemny quest, póki co zerwałem ten kwiat, a co się dostaje po oddaniu banicie tego nie wiem, ale szkoda że ci którzy zepsuli questa z hersztem nie mogą tego już questa zrobić
Jak walczymy z Hersztem to on pozniej w krytycznym stanie wraca do kryjówki. Bandyci mają o nas zle zdanie. Jak uratujemy dzieciaki przed orkiem mozna powiedziec takie neutralne, a po wyleczeniu herszta nasz lubią. A jak by tak wprowadzic jeszcze opcje ze można pozniej na koncu oddac im te chuste ? W ramach podziekowania dali by nam jakiś skromny prezent, co myslicie ?