Idziesz do lasu banitów (las pod Eliar; 31:32), kierujesz się na samą górę(powinna się tam świecić gwiazdka). Wchodzisz tam i rozmawiasz z jednym z banitów. Następnie idziesz do Polany pod lasem(tam gdzie pokonuje się Zielonego Orka: 25:29). Kierujesz się w prawo i znajdujesz tak samo jak w lesie banitów gwiazdkę i przechodzisz na kolejną mapę. Tu skończyłem jak na razie questa ;p
Warunkiem wykonania tego questa jest pokonanie Herszta Banitów i Zielonego Orka.
Ostatnio zmieniony przez Valky 03-04-2016, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Dalej idziesz cały czas w prawo i na dół przez kładkę później na lewo i widzisz kwiatek którym są lecznicze zioła. Kiedy je próbujesz zerwać atakuje Ork. Wracasz z nimi do banity a on daje nam w zamian element Banickiego setu.
Idziesz do lasu banitów (las pod Eliar; 31:23), kierujesz się na samą górę(powinna się tam świecić gwiazdka). Wchodzisz tam i rozmawiasz z jednym z banitów. Następnie idziesz do Polany pod lasem(tam gdzie pokonuje się Zielonego Orka: 25:29). Kierujesz się w prawo i znajdujesz tak samo jak w lesie banitów gwiazdkę i przechodzisz na kolejną mapę. Tu skończyłem jak na razie questa ;p
Warunkiem wykonania tego questa jest pokonanie Herszta Banitów i Zielonego Orka.
Dzięki wielkie
właśnie o to mi chodziło gdzie się znajduje las banitów ^^
bo na mapie nie jest oznaczony ;/