Nie powiem bardzo fajne odświeżenie i dodanie elementu pobocznego poza fabuła. Ja już się nie czepiam, że z Jastrzębia nie mam dropa po tak konkretnej walce, ale szkoda, że nie ma czegoś takiego jak przy hydrze, pterodaktylu czy feniksie, że fanatyk jajek z Eliar daje za nie małe co nie co. Nie myślę tu o zadnym unikacie tylko losowym itemie przyznawanym zależnie od lvl. Tak czy siak dobra robota Żywię nadzieje, że następny taki dodatek nie powstanie dopiero na Boże Narodzenie
41 lv, z jastrzębiem nie mam szans, ani na obronę go nie wezmę bo wali podwójne, ani na speeda go nie wezmę bo jak się ubiorę co ma najwięcej speeda to i tak w końcu podwójnie walnie i padam, walczę z trzecim jastrzębiem, myślałem że trafi mi się drugi jastrząb, z tym trzecim jak mówiłem na 41 lv nie ma szans, zmiana ekwipunku jak i gemów nie pomaga, jaki jest tego efekt ? cały quest prawdopodobnie poszedł na marne
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit: Jednak dałem radę na 41 rozwalić jastrzębia, ciężki był ale na farcie go jakoś rozwaliłem, tylko szkoda że nic z niego nie wypadło, ale cieszę się chociaż że quest nie poszedł na marne, liczy się zabawa