gdzie na arkadii jest lokacja o nazwie "tajemne miejsce"?
Chyba nie ma takiego miejsca... A w którym momencie fabuły jesteś?
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Jest takie miejsce, wejdź na ziomeczka o nicku "nospam" na s1+2+4. I sam sie głowię gdzie to cholerstwo sie znajduje
[ Dodano: 06-04-2016, 18:09 ]
Dobra juz chyba sie domyśliłem, to jest to miejsce gdzie sie przenosisz po odpowiedzeniu baggyemu na pytania, to z tymi skrzynkami
Przede wszystkim, bardzo, ale to bardzo bardzo dziękuję za wspaniałą zabawę związaną z eventem!
dużo atrakcji, dużo nagród i za dużo ruchów haha ^^
Na pewno cieszą te nieszczęsne unikaty, które było można zdobyć, nowe mapki, skrzynki w tajemnej komnacie, jakieś cześki, ryśki, kasie, gosie, czy jakoś tam
Samo wprowadzenie nowego epizodu fabularnego z orkiem rzezimieszkiem jest świetnym pomysłem i na pewno trochę pracy kosztowało, a wszyscy zaangażowani zasługujecie na dobre zimne piwko i pochwały. Wiadomo, że było kilka błędów tj. niemożliwość wyświetlania mapki, na początku nie wyscalowane bossy, (tu wielkie brawa dla Baggiego, który kilka razy poprawiał zajączka i czuwał, żeby wszystko było sprawnie) trzeba zrozumieć, że tak musi być, nic nie jest idealne i to i tak super, że coś się dzieje. Można? Można.
Fajnie by było, jakbyście dalej to pociągnęli, jest jakaś nadzieja na jakiekolwiek ożywienie i liczę, że niedługo znowu coś wymyślicie. Tutaj macie szerokie pole do popisu na zbliżającą się DEKADĘ MFO v2 i tu z mojej strony dodam tyle, że nic by tak nie ożywiło świata jak dodanie slotu na 2gą postać, ale to pozostawiam Wam, bo wiadomo to kwestia dyskusyjna, szczególnie, że niektórzy mogliby mieć aż 4, ale wierzę, że dużo ludzi z wyższych chciałoby pograć znowu na niższym. Może nowe usługi? Na przykład wprowadzenie resetu profilu od strony walk lubimy kasować konto po porażce, prawda? A tak zapłacimy, żeby sobie zacząć z czystym kontem, ale to tyle ode mnie, i tak już dużo pomysłów jest rozsianych po tematach, pomyślicie zobaczycie. Tomi oblicz, czy by się to aby nie opłacało całkiem ^^
Wszystkie bossy były do przejścia, czasu było wystarczająco dla każdego