Witam , proponuje aby przemyśleć nowe zmiany na targu s6. Uważam ze , zaburzy to rytm gry . Gracz np . Moze kupił 10 lvli niżej przedmiot bez limitu za DOWOLNA CENE. Ale czy ktos pomyślał o tym , ze jeżeli np. Ja lub jakis inny niski lvl kupi przedmiot bez limitu na 180 lvl .(nikła szansa ale to tylko przykład) . Wystawi go to według nowych zasad 190 lub nawet wyzszy lvl moze kupić to za jakakolwiek cenę , bez nałożenia kary . 15 lvl z 500kk Gołda - bedzie w stanie sprzedawać złoto innym graczom . Nie zaburzy to troche gry ? Mi to na rękę , ale martwię sie po prostu tym światem . Ten exp jest super , online sie utrzymuje . Warto jeszcze raz to przemyśleć lub zrobic ponowna ankietę . Tera bedzie ona miała wiekszy sens , bo ludzie poznali troche ten świat i są świadomi.
Profesja: Wojownik
Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 30-04-2016, 09:41
Też uważam że uwolnienie targu to bezsens. Za szybko była robiona ta ankieta bo duża część graczy albo nie przekroczyła jeszcze 20lvl albo po prostu nie zaczęła grać. Uważam że lepszym rozwiązaniem jest targ moderowany. Człowiek stara się zdobyć golda na samym targu a taki Skuzz za pierścień dusz dostaje 5mln golda. Ten świat jest fajny ale ten targ go zniszczy. Ja bym proponował jeszcze raz zrobić tą ankietę
Wysłany: 30-04-2016, 14:10
Głosowałeś przeciwko a tylko nadarzyła się okazja to trzeba przelać troszkę golda nie? Mam nadzieję że naprawią ten targ póki jeszcze ludzie chcą w to grać. Nie dość że za 10mf idzie kupić golda to jeszcze każdy będzie przelewał. Niby moderowany świat a i tak zaraz zrobi się z niego s3 i ludzie znów przestaną grać.
Bardzo dobra zmiana. Na s6 wyjątkowo golda nie brakuje, więc co chcecie? To na światach moderowanych każdy tylko spamuje, żeby zalicytować mu gem, a to osobiście uważam za większe oszukiwanie niż przelewy na wolnym targu.
Wysłany: 30-04-2016, 14:50
Mówisz że golda nie brakuje to po co ma być uwolniony targ? Sam sobie zaprzeczasz. Skoro tak "łatwo" idzie wbić to powinien być moderowany a nie na odwrót bo zaraz ceny za EQ będą kosmiczne. zresztą już są.
W takim razie żadna aukcja nie bedzie przelewem o ile :
- przedmiot nie ma limitu
-mieści sie w przedziale 10 lvl niższy niż lvl gracza
- nie można dostać bana bo jest to zgodne z regulaminem "dowolna kwota".
Jestem ciekaw kiedy ktos z administracji sie zaloguje i to ogarnie . Mogą nawet cofnąć aukcje (z legalnym przelewem) . Po prostu niech to naprawia , bo to nie pójdzie na rękę ;(