Też to przeżywałem, tyle że że padałem po 3 razy dziennie .
Zależy od szczęścia, a uwierz mi że w Ozaroth są jeszcze bardziej wkurzające moby, przy których tracisz jeszcze więcej kasy. (dużo musisz mieć kasy, bo kupujesz potki czy noce po w hotelu po 1kk, a jak masz latać po kopalniach to gniesz co 20 ruchów haha )
jeszcze rozumiem jak bys plakal ze duzo ruchów wydajesz na luski ( raz mialem ze 30 mf poszlo na to po 200 ruchow) i ledwo sie zmiescilem az 10 zdobylem
Ale o takie cos ? Jak masz niski lvl to wbij lvl gdzie indziej i potem sie pchaj tam a nie placz ze Cie zabijaja
Na potworki nie ma co narzekać, wiadomo że zdarzą się po 4, zawsze można wbić lv Ale ochrona na wyspie faktycznie by się przydała, każdy tam lata z przygotowaniem pod bossy a nie pvp więc polowanie tam na łatwy rank jest bardzo nie fair. Sam pamiętam że jak to przechodziłem to jak mi brakło ruchów to się chowałem gdzieś z brzegu mapy żeby mnie nikt nie zabił
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Nigdy nie rozumialem w jaki sposob decydowano gdzie jest ochrona przed atakami a gdzie nie... Gorzej wedlug mnie jest z tym jak rzadko luski tyranozaura wypadaja. Dla mnie jest to najbardziej denerwujacy quest w grze. Musialem wykorzystac okolo 2k ruchow aby 10szt uzbierac przy 2gim podejsciu do fabuly.
Na 60-62 poziomie nie miałem problemu z expieniem więc może zmień coś u siebie (inteligencja/statystyki?). Co do łusek tyranozaura jest tak samo jak z kawałkami tytanu czy nefrytu - nie może być za lekko, jeśli Ci się nie chce zbierać to możesz poprosić któregoś z graczy żeby Ci wystawił na targu
Tyle ze luski sa potrzebne do przejscia fabuly i bez nich dalej nie ruszysz a kawalki tytanu/nefrytu ktorych nigdy nie zbieralalem, nie warto wedlug mnie, nie przeszkadzaja w kontynuwaniu gry Nie placze kolego tylko wyrazam swoja opinie.
Na 60-62 poziomie nie miałem problemu z expieniem więc może zmień coś u siebie (inteligencja/statystyki?). Co do łusek tyranozaura jest tak samo jak z kawałkami tytanu czy nefrytu - nie może być za lekko, jeśli Ci się nie chce zbierać to możesz poprosić któregoś z graczy żeby Ci wystawił na targu
Najlepiej, gdyby ta wysepka miała wyłączone pvp i po sprawie. Szkoda tylko, że nikt z was przez tyle lat nie wpadł na ten pomysł...
EQ i staty mam jak sądzę przyzwoite, ale jak się trafią 4 potworki, z czego kilka żywiołaków, to już niestety różnie bywa...
Profesja: Wojownik
Nick: Inarius
Level: 315
Wysłany: 15-05-2016, 00:03
25 ziemia i wiatr i nie powinieneś mieć żadnych problemów, no chyba że nic w int nie dajesz ja na 70 lv nie padłem ani razu nawet jak były same żywiołaki