Szybka piłka, nowa usługa usuwająca wszystkie statystki 'walk z graczami', lub może dodatkowo statystyki pojedynków, oczywiście statystki walk z potworami nie podlegają usłudze. Osobiście nie chcę tworzyć nowego konta by znowu tworzyć wymarzone 100/0, kiedyś był temat dot. tej usługi ale rozeszło się bez echa, sugerowana cena moim zdaniem to np. 35-50mf, żeby każdego było stać na zakupienie nowej po 1 porażce
Profesja: Wojownik
Nick: kasta
Level: 100
Wysłany: 19-05-2016, 20:35
Super ... może hmm taki pomysł 100 mf = 1000 pkt rankingowych
To już nie jest to mfo za czasów gdy w szkole na przerwie lecialo się do biblioteki żeby kogoś zaatakowac ... teraz to masz kasę to pograsz i osiągniesz
Pomysłu jestem na nie . Chcesz 0 porażek walcz by wygrywać i nie daj się złapać .
_________________ z dnia na dzień budzę się piękniejszy ale dzisiaj to przesadziłem ;p
A moim zdaniem fajny i z punktu widzenia graczy, którzy często bardzo dbają o schludnie wyglądający profil nie splamiony porażkami i dla administracji dodatkowy zarobek za usługę która nie wymaga za dużo, ani nie ułatwia gry.
Profesja: Wojownik
Level: 30
Wysłany: 19-05-2016, 21:44
masz 100 wygranych i 1 przegrana to wg ciebie splamiony profil porazkami, to kasuj konto i od nowa zaczynaj bzdurny pomysl, jak chcesz miec 100 wygranych i 0 przegranych to cierpliwosci miej i sie pierw rozbuduj zanim zaczniesz atakowac a nie reset walk ci sie zachcialo