Profesja: Wojownik
Nick: Keriehyl
Level: 86
Wysłany: 19-05-2016, 20:39 Błąd z animacją do walki z żołnierzem Devos
Witam, gdy chcem pokonać żołnierza Devos #1 w Przełęczy Pustynnej Burzy to nie pokazuje mi się dialog, w którym moge walczyć, ale animacja mi się pokazuje. Oto screen mojego problemu: http://scr.hu/0qv9u/3w717. Proszę o szybką odpowiedź.
Jeszcze sprawdź w trybie prywatnym na Firefoxie oraz incognito na Chrome - może masz jakąś wtyczkę, która sprawia problemy. Sprawdź też z wyłączonym chwilowo antywirusem, bo niektóre domyślnie dość agresywnie blokują skrypty.
Profesja: Wojownik
Nick: Keriehyl
Level: 86
Wysłany: 21-05-2016, 13:16
No cóż sprawdzałem w trybie prywatnym na Firefoxie i w trybie incognito na Chromie też wychodziło mi na to że to samo mi się pojawiało jak poprzednio. Z wtyczkami to ja przeskanowałem je i nie sprawiały problemu czyli nie mam złych wtyczek. Wyłączyłem także ochrone antywirusową i to mi też nic nie dało. Sprawdziłem nawet nową wersje wtyczki JavaScript i to cały czas występowało to samo.
Dodano: 21-05-2016, 14:23
Chyba już wiem co sprawia problemy to dodatek ZenMate VPN - Best Cyber Security & Unblock.
Kiedy go wyłącze ten dodatek to nie chce mi się włączyć Mfo 2 Gra, a jak mam włączony to mi się włącza Mfo 2 Gra. Czy da się samodzielnie zmienić zaporę sieciową, VPN?