Najlepiej by było w Obozie dać wszystkie 4 świątynie, bo tak to jedno bóstwo będzie poszkodowane
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Rownie dobrze pasuje dodac aukcje z arkadii które tylko z obozu widac a ozorath i ballis z tego co ostatnio widzialem nie, a raczej nic sie nie zmienilo ; ]
Ballis - Ziemia
Ozaroth - Ogień
Obóz Lanceros - Ogień
Zmieńcie coś w Obozie, bo trochę słabo 2 miasta pod rząd ten sam żywioł (gdzie są 3 miasta na kontynencie)
Pozdr
2kk na podróz to nie jest jakis majatek. Nikt nikomu nie każe płacić za zmiane atrybutów kasy, moze równie dac ruchy.
A co do Ozaroth i Obozu mam logiczne wyjasnienie dlaczego w tych 2 miastach jest wlasnie ogien.
Droga do Obozu prowadzi przez jezioro lawy, oraz w poblizu znajduje sie Czerwony Smok, wszystko to ma atrybut ognia. Natomiast za Obozem jest Ifrit, który jest bóstwem Ognia. Inaczej tego nie idzie ujac
Jedyna opcja zmiany to taka jak na świecie PVP - każde miasto ma wszystkie bóstwa.
Jeśli takie coś wejdzie, to ożywimy walki na poziomach 5-17, zanim ludzie do Eliar dotrą. Pojawią się magowie walczący każdym możliwym żywiołem co zmusi graczy do kombinowania atrybutami.
Jestem za!
po pierwsze to na Salamandrii się przydadzą z powodu bóstw, a poza tym tak jak napisał poprzednik:
Cytat:
Jeśli takie coś wejdzie, to ożywimy walki na poziomach 5-17, zanim ludzie do Eliar dotrą. Pojawią się magowie walczący każdym możliwym żywiołem co zmusi graczy do kombinowania atrybutami.
więc nie widzę przeciwwskazań, a wręcz same plusy
Cytat:
Tomi nie. 2mln na droge to nie majatek a na modlitwe mozna poswiecic ruchy lub gotówke jak kogos stac.
Osobiscie jestem na nie
Hmm, może jakiś argument w jaki sposób to wpłynie negatywnie na grę?
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem