Wysłany: 01-10-2016, 12:10 Skuzz przelewacz czy oszust?
Witam serdecznie mam pare pytan,ktore mam nadzieje,ze administracja mi na nie odpowie.Poniewaz gracz o,ktorym pisze nie chcial mi powiedziec.(:()
Moje pierwsze pytanie brzmi:
Dlaczego graczowi o nicku skuzz zostalo przypisane okolo 8 k rankingu choc nie odbyl zadnej walki?
Drugie pytanie:
Dlaczego nie powrocil do rankingu punktow rankingowych jesli zdobyl taka ilosc rankingu?
Trzecie pytanie:
Czy to ma zwiazek z obnizaniem poziomu przez tego gracza?
Czwarte pytanie:
Co na to administracja gry?
Pozdrawiam spolecznosc mfowska rudy z bloku ekipy i tradycyjnie mita nie pozdrawiam.
Mam nadzieje,ze ta sprawa sie rozstrzygnie,poniewaz ja jako wzorowy gracz nie moge pojac takiego przewinienia!Moim zdaniem to jest bardzo powazna sprawa i mam nadzieje,ze konsekwencje zostana wyciagniete,pol roku w zawieszeniu na 3 lata to odpowiednia kara za taki wyczyn.
Cieszylbym sie,gdyby ta gre zamkneli nie musialbym wtedy was wszystkich zglaszac.Tym razem nie udalo mi sie zbanowac skuzza,ale nastepnym razem mi sie uda.
Zrobiłem niezbędne korekty i poprawkę wycofująca punkty rankingowe za levele, które są cofane.
Przy okazji jest teraz zawsze możliwość cofnięcia poziomu turniejowego do 230 (ostatni poziom na którym realnie są turnieje) - nawet pomimo posiadania 260 lub 300.
Także mając np. poziom 450, usługa użyta raz obniży poziom do 300, następnie do 260 i następnie do 230. Niżej już się cofnąć nie da.
Moim zdaniem to jest bardzo powazna sprawa i mam nadzieje,ze konsekwencje zostana wyciagniete,pol roku w zawieszeniu na 3 lata to odpowiednia kara za taki wyczyn.