Ostatnio ogladalem filmik na yt stworzony przez kanał TVGry i duzo wspominali o tej grze. Osobiscie w nią nie gralem.
NeverWinter Nights mam na swoim koncie chomikuj, w kazdej chwili moge ją pobrac i zainstalowac. Gralem w nia... i... samouczka nie ukonczylem...
A odnosnie takich moich typów RPG to Gothic I i II NK + dodatki najbardziej widzi mi sie G2NK Returnig. Motyw z powrotem lokacji które byly w 1 czesci. naprawde cos mega. fajna gra.
Edit:1
W sumie to jeszcze podoba mi sie gireka Overlord II tez spoko gierka, 2 ciekawsza niz 1.
Dwójke raz ukonczylem razem u kumpa. w 1 zaczynalem 3 razy i potem mialem jakis blad i nie moglem wlaczyc wogole gry. Ale jesli chodzi o Overlord to 2 ma ciekawsza fabułe, i jest bardziej rozwinieta
Zdecydowanie Wiedźmin 1, 2 no i oczywiście 3 wraz z dodatkami. Jak dla mniej tej gry nic nie przebije w dodatku Polska produkcja! Nic tylko pogratulować Redom zrobienia tak niesamowicie wciagającej gry.