Powinni, ale jak już to zmienić nagłówek na "Najwięcej doświadczenia". Bo jak ktoś ma więcej expa a cofnął sobie poziom żeby walczyć w turniejach albo zablokował sobie lvl to nie powinien być za kimś, kto ma mniej doświadczenia ale wyższy lvl. Ale prawdę mówiąc to nikomu to nie przeszkadzało tyle lat a zmiana jest tak kosmetyczna że nie wiem czy jest sens zawracać głowę adminom
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Powinni, ale jak już to zmienić nagłówek na "Najwięcej doświadczenia".
Albo pobierać dane z posiadanego poziomu i zostawić jak jest.
pawel_tiger napisał/a:
nie powinien być za kimś, kto ma mniej doświadczenia ale wyższy lvl.
Zgodnie z nagłówkiem: najwyższy poziom, powinien.
Są dwie opcje, albo zmienić nagłówek na "najwięcej doświadczenia" albo poprawić zbieranie danych.
pawel_tiger napisał/a:
Ale prawdę mówiąc to nikomu to nie przeszkadzało tyle lat a zmiana jest tak kosmetyczna że nie wiem czy jest sens zawracać głowę adminom
Kosmetyczna ale rzeczowa, wyświetlane informacje są błędne. Jeśli nowy gracz, rejestruje się po raz pierwszy i widzi takie coś, to jakie będą jego wrażenia?