SKONCZ BO GWIAZDORZYSZ , TEN TEMAT NIE JEST PO TO ABY SPR CZY JA TO SELF MADE JAK AZ TAK CIEBIE TO INTERESUJE TO ZALOZ TAKI TEMAT
Nikt tu typie nie gdyba i nikt nie musi już sprawdzać, że to Ty. Zostało potwierdzone, ale cieszy mnie, że się siebie wstydzisz, może wyciągniesz z tego jakieś wnioski. Na tym kończę, nie warto tracić na Ciebie czas.
Profesja: Wojownik
Nick: allah akbar
Level: 55
Świat: 6
Wysłany: 14-11-2016, 20:45
A CO DO GRACZA SELF MADE TO WIEM CO PISAŁ
MIAL SWOJE ZDANIE I TYLE PRZEDSTAWIL JE W WLASNY STYLU FAKT W NIE ODPOWIEDNIM JAK NA POZIOM TEGO forum ))
NAPISAŁ TO CO CHCIAŁ I TYLE A OPINIA INNYCH GO NIE INTERESOWAŁA TAKIE MOJE ZDANIE WNIOSKUJAC PO TYM CO PISAL I JAK
TO ZE CHWALIŁ SIE ZE OSZUKIWAŁ TO WEDLUG NIEGO COS Z 1 STRONY MA RACJE ZE BYLI CZY NADAL SA TACY GRACZE CO SIE DAJA. BO CZYM SIE CHWALIC ZE SIE FABUŁE PRZESZLO CZY RQ WBIŁO NA BANANACH ?
[ Dodano: 14-11-2016, 20:47 ]
POTWIERDZONE NA gg ZAPEWNE A WIESZ CO ROBI TU gg ALBO MOZE TAK ILE JEST WARTE )))
1. Opcja może kiedyś wejdzie w życie, ale teraz zrobiłby się chaos. Nie szukajmy daleko: ostatni dzień zapisów do turnieju kilku graczy cofa się np. z 120lv na 20lv. Zwycięstwo w takim turnieju podchodziłoby do Rosyjskiej ruletki w większości przypadków. Nie masz możliwości wcześniejszego przygotowania pod przeciwnika, dzień może być mało na coś uniwersalnego pod każdego.
2. Większe szanse są chyba na wszystkie atry w każdym mieście, była propozycja od Tomiego bodajże.
3. W 99% odpada, za dużo osób było z wysokim poziomem i pełnym ekwipunkiem itemów 1-55. Teraz każdy unikat/artefakt na s6 jest w obrocie między graczami walczącymi.
Wysłany: 14-11-2016, 21:06
Mit
co do 1. punk fajna sprawa to było by cos innego
2. z tymi atrybutami tez jestem wlasnie za
a pun 3 rozumiem
napisze Ci w jakims czasie propozycje ale ona bedzie dotyczyła samego poczatku gry bede miał na mysli nowych graczy
[ Dodano: 14-11-2016, 21:12 ]
sam ja ocenisz i moze ktos inny i podejmiecie decyzje czy warto dodawac ja forum
Wysłany: 14-11-2016, 21:17
aha spoko ale i tak uwazam ze pisanie tu co kolwiek bez jakies wiedzy od osob ktore by sie tym zajeły je bez sensu . Bo konczy sie to kłotnia nie na temat