Witam mam 92 lvl i mam problem ze statami bo nie moge pokonac ani drzewca, kaktusowego króla ledwo idzie dlatego pomozcie mi jak mam zresetowac te statystyki, z gory przepraszam jesli ten temat jest w zlym miejscu ale jestem nowy
Po 1 co do gemów.. radziłbym Ci nosić 5x HP Plus lvl5 i jeśli dasz radę to 5x gem szybkości lv5. Resztę gemów sobie dobierz, jak będzie Ci się podobać. Gemy wity/inty warto zostawić dla lepszych opcji zmiany statystyk pod danego bossa. Oczywiście jeśli nie jesteś w stanie ich kupić to zostaw tak jak jest, ale z czasem i tak musisz to zrobić.
Jeśli chcesz grać pod fabułę, to lepszym wyborem byłby statystyki numer 1 podane przez kolegę.
W grze pod PvE nie musisz mieć strasznie dużo siły, ponieważ nadrabiasz wszystko szybkością i trafieniami krytycznymi. Musisz też liczyć się z tym, że najważniejsze dla Ciebie gemy to:
1.HP +
2.Gemy szybkości
Jak już osiągniesz +100% w obu atrybutach, możesz skupić się na szczęściu i sile, a potem uzupełniać sobie wytrzymałość i inteligencje.
Na którym świecie grasz? Może uda mi się Ci pomóc.
Profesja: Wojownik
Nick: allah akbar
Level: 55
Świat: 6
Wysłany: 16-11-2016, 10:50
moim zdaniem !!!!!
jesli grasz pod fabule to nabij expa ile sie da a ja nie masz na MF to polecam zlozyc wniosek o rente to moze sie bedziesz kwalifikował i beda MF