* Test składa się z 40 pytań zamkniętych, dotyczą one zarówno wątków fabularnych, zakresu PVP, regulaminu i wykazu kar.
* Kolejność pytań i odpowiedzi jest losowa.
* Tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa.
* Każda poprawna odpowiedź gwarantuje nam +5 pkt, błędna bądź jej brak 0 pkt.
* Czas trwania testu to 25 minut.
* Zwycięzcą zostaje osoba która uzyska największą ilość pkt.
* Każda z osób, ma tylko jedną próbę! Radzę rozsądnie działać.
* Zakaz korzystania z serwerów proxy.
- W przypadku kiedy dana osoba zrobi kilka testów za pomocą proxy- zostanie zdyskwalifikowana.
* W polach:
First Name - podajemy nick
Last Name - świat na którym mamy zarejestrowane konto z w/w nickiem
Musicie podać prawidłowe dane, bo według tego zostanie przypisana nagroda.
* Test zostanie uznany jako skończony, tylko i wyłącznie jak klikniemy "moje odpowiedzi" i zostaniemy przekierowani na "pustą stronę".
- Jeśli pominiemy przyciśnięcie w/w przycisku, test przepada wraz z próbą podejścia (raport ukończenia do mnie nie dotrze).
* Przewidywane są trzy miejsca, które zostaną nagrodzone.
- Ściąganie jest równoznaczne z dyskwalifikacją (dot. miejsc 1-3).
* Zwycięzcy zostaną wyłonieni na następny dzień.
* Nagrody zostaną rozesłane do 3 dni od ogłoszenia zwycięzców na wskazany przez nich świat i login konta.
Po raz pierwszy mamy możliwość wykonania testu nie tylko z komputera, ale również z telefonu i tabletu.
SPRAWY ORGANIZACYJNE:
Wyznacznikiem nagród będzie wzór- ilość poprawnie zrobionych i zweryfikowanych testów*3 MF (Limit 300 MF).
1 Miejsce - 1/2 puli
2 Miejsce - 1/3 puli
3 Miejsce - 1/6 puli
Po sprawdzeniu testu umieszczę wszystkie wyniki. Będzie też możliwość sprawdzenia swoich odpowiedzi (na życzenie).
Ostatnio zmieniony przez MiT 30-01-2017, 20:53, w całości zmieniany 9 razy
A to mi MiT zrobiłeś przyjemność, haha. Kontynuowanie tradycji rozpoczętej bodaj przez MapY'ego. Pamiętam, że przy IV teście znajomości udało mi się zająć II miejsce (no, nie tyle pamiętam, co sobie przypomniałem z własnej prezentacji na postaci, która otrzymała nagrodę).