która widnieje u asdatora w prezce i którą powinienem przegrać, bo chodź miałem mniej lucka z eq waliłem mu kryty..tak jak on mi. Przydałoby się coś z tym zrobić, bo coś takiego widzę pierwszy raz więc musi to być błąd który wystąpił niedawno.
Teraz pykam sobie na 100 lv....wojem, dałem 350 lucka i w walce z gościem który miał go 230 w bazie, chybiałem... jest to tak irracjonalne i bez sensu, że brakuje słów. Żeby nie było nie chodzi mi tu o stracone dobra w walce, tylko o to że coś się zrypało, bo skoro mam więcej celności niż przeciwnik uników i to o ogrom więcej, to dlaczego chybiam ? Sądziłem że ta gra bazuje na twardej statystyce, gdybym chciał się bawić w rzuty monetą pograłbym...w rzuty monetą
ehhhh nie chce mi się każdemu z osobna tłumaczyć więc proszę się najpierw zapoznać z tematem a potem pisać.
Gram w to 10 lat, gadałem z ludźmi którzy grają 10 lat i nikt z nas nie widział żeby 2 osoby w jednej walce waliłby sobie nawzajem kryty, ciosy krytyczne faktycznie przypadają procentowo ale dla osoby która ma więcej szczęścia. Widziałem już tysiące rapów i dopiero na s6 pierwszy raz takie cuda.
Co do unikania ciosów przez gracza który ma 2 razy mniej lucka uważasz że to normalne to okej ale jak dla mnie uniki w takiej sytuacji powinny przypadać procentowo tylko i wyłącznie na korzyść osoby o większych punktach w lucka. Jeśli się myle to speed też niech przypada procentowo i niech koleś ma 1000 speeda, Ty 1500 i niech on Ci wali duble
Krytyki mogą, rzadko bo rzadko, trafiać się obu walczącym, dawno temu widziałem już taką walkę. Posiadanie znacznie wyższego szczęścia nie gwarantuje pełnej celności.
wytłumaczę Ci to bardzo prosto Jumbo
prarę lat temu Tomi zmienił coś w skrypcie szczęścia i teraz każdy ma szanse zadać krytyka szanse może i są mikre, ale jednak
Nigdy nie widziałes woja/nsa chybiającego w maga speedera?
To nie jest żąden błąd, są lv, na których zdarza się to często i przychodzi mi na myśl głównie 100 i 55