Wnioskuję, aby za 100pkt MF była możliwość cofnięcia się o przedział turniejowy
100pkt - 1 przedział niżej
w przedziale 230-600 można się cofnąć z 600 na 230, więc może wprowadzimy to na serwerze 6, w każdym przedziale?
Gra w to garstka osób, dlaczego nie zrobić możliwości zejscia niżej poziomem, na pewno znajdzie się wiele (i tu powiem, że na pewno zrobi taką usługę dużo osób) sympatyków takiego rozwiązania, skakanie z przedziału na przedział byłoby ciekawym pomysłem i nie paliłoby mostów jak ktoś wbije większy poziom.
Trochę to orzeźwi grę i myślę, że właściciele gry na pewno na tym zyskają
Wiem, że Kiraku sobie troluje, ale ma racje. To już trochę za bardzo zrobi się pay2win, a mfo zawsze charakteryzowało to, że usługi pomagały, przyspieszały, ale nie dawały przewagi jako takiej. Jestem na nie.
Cofnięcie z 600 na 300/260/230 jest JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST
Wybor na ktory cofasz masz?
Poza tym nie miales 600
Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600 Cofnięcie z 600
on wypisał progi cofania z lvl powyżej 300 tzn pierwsze cofnięcie lvl daje 300lv,kolejne 260lv i kolejne 230 co oznacza że trzykrotnie trzeba wykupić usługę ,a posłużył się 600 jako przykładem