mi sie najlepiej walczylo teraz prubuje sensowne staty ulozyc ;/ mysle ze sily wystarczy 200 plus do tego 80% , hp okolo 10k jak jurassa mówil , speeda okolo ~390-400 , lucka ~330-340 bo wiecej nie da sie ... a obrony mniejwiecej ~100 - 110
Cześć, wróciłem do gry magiem, mam 112lvl i nie wiem w co teraz dawać, do tej pory grałem tylko wojem. Jakie są różnice między statami dla maga i woja? Gram tylko na fabułę. Tak to teraz wygląda:
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Cześć, wróciłem do gry magiem, mam 112lvl i nie wiem w co teraz dawać, do tej pory grałem tylko wojem. Jakie są różnice między statami dla maga i woja? Gram tylko na fabułę. Tak to teraz wygląda:
za dużo szczęścia jak pod fabułe, do 200 lvla już nic nie dawaj, graj tak byś miał obron w sam raz na przeżycie hita od bossa (kompletuj eq), speeda byś co 3-4 ture bił double i mane byś miał na 4-5 ataków
Ok, dzięki. W tą magię dużo idzie, bo teraz wystarcza akurat na 3 ataki, a mam 3MP+ na 5*. Eq chciałbym kompletować, ale sytuacja na targu jest beznadziejna, dobrze że chociaż te aukcje mistrza gry co jakiś czas dorzucają coś fajnego pomiędzy złomem.
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
Ok, dzięki. W tą magię dużo idzie, bo teraz wystarcza akurat na 3 ataki, a mam 3MP+ na 5*. Eq chciałbym kompletować, ale sytuacja na targu jest beznadziejna, dobrze że chociaż te aukcje mistrza gry co jakiś czas dorzucają coś fajnego pomiędzy złomem.
Tak jak wojownik ceni siłę i szczęście, tak magik magię i szybkość
Ekwipunku na którym świecie Ci brakuje? Jak s1 to Chrome powinien coś mieć, napisz PW.
Z tą siłą u wojownika bym polemizował, widziałem że ostatnio gość pokonał Demona z siłą 10 XD z resztą ja sam na drugiej postaci mam stosunkowo mało siły i to wystarcza.
A, i nie ma takiego gracza "Chrome" na s1...
Z tą siłą u wojownika bym polemizował, widziałem że ostatnio gość pokonał Demona z siłą 10 XD z resztą ja sam na drugiej postaci mam stosunkowo mało siły i to wystarcza.
A, i nie ma takiego gracza "Chrome" na s1...