Witam,
przedstawiam któryś z kolei dowód na to jak RÓWNO jesteśmy traktowani : )
Konto MiTrAnDiR, świat1, odblokowane przez administratora ze względu na znajomość- konto, które jest używane przez naszego wspaniałego Sir Mita (wiele razy pisał o tym na czacie s6), który posiada na owym świecie jeszcze kilka kont, oczywiście nie powiązanych usługą. (MULTI? )
Owe konto zostało cofnięte z 305lv na 120lv,
Skoro wystarczy zapłacić i dostanie się wszystko czego się chce, czemu od razu nie wbijesz mu top1 we wszystkich rankingach panie administratorze? : )
Btw. Proponuję połączyć wszystkie światy na zasadzie s3,
Skoro regulamin nie dotyczy już żadnego moderowanego świata.
Może w końcu wielki Mit będzie mógł wbić gdzieś top1, co jest jego marzeniem.
To nic ostatnio gracz pytał czy można mu przywrócić konto bo dawno się nie logował znał passy i e-mail admin napisał że nie ma możliwości przywrócenia skasowanych kont które od dawna się nie logowały a mitowi jakoś na s6 przywrócił 3 konta które miały ten sam nick Sir MiT żadnych spacji itd nicki te same także no jak znasz admina albo zapłacisz to masz przywileje potem i tak usuwał te konta więc pewnie tylko przelał Golda i artefakty.
Dobre jaja widze.... Normlanie jak s3 brakuje tylko przelewów expa
Dlatego też proponuję połączyć wszystkie światy na zasadach świata 3, skoro i tak admin stawia swoich ziomków ponad zwykłych graczy to czemu nie zrobić wszystkiego pod nich? Niech sobie wbiją upragnione top1 we wszystkim i taki będzie finał
MiTrAnDiR ma tyle wspólnego ze mną, a na resztę nie chce mi się odpisywać.
Na s6 mam 7 kont- szukajcie, pozdrawiam.
Nie rżnij głupa Miti, niejednokrotnie pisałeś że to Twoje konto, które "odzyskałeś" blablabla,
poza tym- nikomu innemu admin by nie cofnął lvla o tyle
Według Twojej wypowiedzi, Tomi pierw zablokował konto komuś bezpodstawnie? a następnie ugadał się ze mną co do weryfikacji danych płatności, by mi przyznać do niego dostęp? Więcej czasu poświęciłeś na pomyślenie jak pisanie? I to jeszcze za pieniądze? Skoro się znamy, to po co miałby ode mnie jeszcze brać kasę? Musisz uwierzyć na słowo każdego, kto cokolwiek napisze?