23.10.2020, 16:58:38 [GM] Conny Kara Zmiana punktów rankingowych o -35773 pkt.
Zmiana punktów PVP o -379 pkt.
Uwięzienie na 14 dni 0 godz. Przewinienie: Celowe i/lub wielokrotne przekazywanie punktów rankingowych (w jakikolwiek sposób).
Załącznik: brak
Komentarz: Walka z graczem falcon
_________________ "Et si tu n'existais pas..."
Ostatnio zmieniony przez MiT 07-02-2022, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
Jako "antag nista" jestem niezmiernie zaszczycony, że pomimo braku obecności wciąż głównym tematem jest "MiT" i przypisywanie mu nowych historii.
MiTrAnDiRx napisał/a:
To konto jest moje. Odzyskałem je, nie wiem w ogóle skad mit je miał, poziom cofnął mi tomi bo go o to poprosiłem.
Ten kto się przyczynił do włamania na Twoje konto, a raczej własność gry jest w administracji, to nie zarzut a wskazówka - mfo jest słabo zabezpieczone. Dwa zapytania do bazy haseł ze strony logowania wciąż otwierają puszkę pandory. Pomijając już fakt, że od tomiego takiej informacji nie mogłeś otrzymać absurdalne jest obarczanie mnie tego typu pierdołami.
Jako "antag nista" jestem niezmiernie zaszczycony, że pomimo braku obecności wciąż głównym tematem jest "MiT" i przypisywanie mu nowych historii.
MiTrAnDiRx napisał/a:
To konto jest moje. Odzyskałem je, nie wiem w ogóle skad mit je miał, poziom cofnął mi tomi bo go o to poprosiłem.
Ten kto się przyczynił do włamania na Twoje konto, a raczej własność gry jest w administracji, to nie zarzut a wskazówka - mfo jest słabo zabezpieczone. Dwa zapytania do bazy haseł ze strony logowania wciąż otwierają puszkę pandory. Pomijając już fakt, że od tomiego takiej informacji nie mogłeś otrzymać absurdalne jest obarczanie mnie tego typu pierdołami.
Tomi mi nie powiedział, że Ty miałeś moje konto. W zasadzie nie wiem kto je miał
MiTrAnDiRx napisał/a:
Tomi mi nie powiedział, że Ty miałeś moje konto. W zasadzie nie wiem kto je miał
Pewnie ta sama osoba, która na s6 czyściła konta nie wiedząc że idzie zrobić backup
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że ktoś kilka postów wyżej dowiaduje się po tak długim czasie, że to nie ja.
[ Dodano: 29-11-2022, 20:05 ]
Nieznajomy41 napisał/a:
Witam,
przedstawiam któryś z kolei dowód na to jak RÓWNO jesteśmy traktowani : )
Konto MiTrAnDiR, świat1, odblokowane przez administratora ze względu na znajomość- konto, które jest używane przez naszego wspaniałego Sir Mita (wiele razy pisał o tym na czacie s6), który posiada na owym świecie jeszcze kilka kont, oczywiście nie powiązanych usługą. (MULTI? )
Owe konto zostało cofnięte z 305lv na 120lv,
Skoro wystarczy zapłacić i dostanie się wszystko czego się chce, czemu od razu nie wbijesz mu top1 we wszystkich rankingach panie administratorze? : )
Minęły dwa lata, w końcu udało się coś ustalić? Bo jestem ciekaw
Minęły dwa lata, w końcu udało się coś ustalić? Bo jestem ciekaw
Ja właśnie ustaliłem że dodałeś ten post na temat Mitrandira akurat wtedy, kiedy wrócił do gry po długiej nieobecności. Ale oczywiście świat jest pełen przypadków