Witam, moje konto jest zepsute. Gdy próbuję cofnąć lvl wyskakuje mi taki komunikat "Masz już poziom odpowiadający grupie turniejowej." a chciał bym cofnąć jeszcze o 2 grupy turniejowe, można to naprawić jakimś banem czy coś?
Musisz pisać do admina. By zwielokrotnić swoje szanse na pozytywną odpowiedź, musisz zmienić nick na jakiś bardziej "wiarygodny" np. MiTsubishi, MiTologia czy MiThril
Witam. Mam problem na s6. Będąc w turnieju i po rozpoczęciu turnieju na s6 gdy wyszedłem przed miasto wbił mi się 71 poziom.Chciałbym prosić o cofnięcie lvla na poziom turniejowy, nie chce wydawać na MFY aby cofnąć lvl, gdyż to nie z mojej winy wbił mi się 71 lvl, tym bardziej że to było po rozpoczęciu turnieju...
Witam. Mam problem na s6. Będąc w turnieju i po rozpoczęciu turnieju na s6 gdy wyszedłem przed miasto wbił mi się 71 poziom.Chciałbym prosić o cofnięcie lvla na poziom turniejowy, nie chce wydawać na MFY aby cofnąć lvl, gdyż to nie z mojej winy wbił mi się 71 lvl, tym bardziej że to było po rozpoczęciu turnieju...
z Twojej winy, jeśli turniej publiczny to wyszedłeś na pole zaraz po zapisach ale nie po wystartowaniu "00:01"- inaczej każdy miałby ten błąd
a jak prywatny, czytaj uważniej opisy
Rozwiązałeś problem? Mam to samo, 140lvl wbity i chce zjechać do 120 na S6 i komunikat:
"Masz już poziom odpowiadający grupie turniejowej." :v
Niestety nie, napisanie do GM też pomogło, gdyż wiadomość jeszcze nie została odczytana.
Pozostaje spróbować sił na wyższym lvlu
[ Dodano: 28-10-2020, 20:25 ]
ProFeSoR napisał/a:
Wbij 84lv, wygraj 2 turki, i masz cofnięcie za free
Musisz pisać do admina. By zwielokrotnić swoje szanse na pozytywną odpowiedź, musisz zmienić nick na jakiś bardziej "wiarygodny" np. MiTsubishi, MiTologia czy MiThril
Wchodzę na forum raz na miesiąc i nie ma opcji bym nie widział posta jak ktoś ciśnie po Micie. Czy nie ma zabawniejszych żartów?
Wchodzę na forum raz na miesiąc i nie ma opcji bym nie widział posta jak ktoś ciśnie po Micie. Czy nie ma zabawniejszych żartów?
Jakaś musi być tego przyczyna
Fakt, uczestniczyliście w wojnie a wasze blizny się nie potrafią zagoić taki Wam sprawiłem ból
Fakt, uczestniczyliście w wojnie a wasze blizny się nie potrafią zagoić taki Wam sprawiłem ból
???
jakiej wojnie, chłopie, mówiąc o przyczynie miałem na myśli sposób prezencji taki jak powyżej i działanie ludziom na nerwy. Dość głęboko mam twoje, prehistoryczne już właściwie bycie gm i niesłuszne decyzje które podejmowałeś, nie żyje tym serio