Wczoraj zebrało mi się na wspominanie gier z dzieciństwa i lat młodości i jakoś trafiło na typowo fabułową rozgrywkę w mfo2. Nie zastanawiając się założyłem konto. Wszystko szło gładko i sprawnie, aż do momentu scenki z pierwszym bossem - rapsem. Podczas dialogu, z tego co pamiętam, syn głównego bohatera, wraz z dowódcą oraz Thanargiem powinni odejść z zasięgu ekranu, wtedy ja będę w stanie stoczyć walkę z bossem. W tym przypadku tak się nie dzieje, odchodzi tylko dowódca, a na dialogu kończą się możliwości mojej interakcji. Uniemożliwia mi to dalszej ekspansji świata mfo, ponieważ nie jestem w stanie stoczyć pojedynku z rapsem.
Jeżeli ta gra nie jest już wspierana technicznie, w takim razie nie ma sprawy i temat jest do zamknięcia.
W każdym razie jest to co najmniej dziwne dla mnie.
Proszę o reakcje i ewentualna pomoc.
nie dostaniesz tu odpowiedzi nigdy, jak jeszcze tu zaglądasz z nadzieją na rozwiązanie problemu to albo nowe konto(i tak raczej za multi nikt teraz nie zbanuje) albo na forum mfo3 do tomiego na pw, czasami nawet odpisze.